Найбільша домашня нічия

Найбільша домашня нічия

Нічия в суботньому матчі з донецьким «Металургом» стала 91-ю для «Динамо» за роки виступів у чемпіонатах України. Це становить трохи більше 18 відсотків від загальної кількості проведених ігор.

Першим суперником, із яким «Динамо» розійшлось миром, стало «Прикарпаття». 27 березня 1992 року в Івано-Франківську був зафіксований рахунок 0-0. Усього в чемпіонатах України 37 матчів за участю «Динамо» закінчувались із рахунком 0:0, 36 разів на табло було зафіксовано рахунок 1:1, 16 разів - 2:2.

Порівну з суперником шість забитих м’ячів динамівці ділили двічі. Спочатку це сталось у вересні 1998 року в Сімферополі. У тому матчі, який став історичним, на три м’ячі киян кримчани відповіли хет-тріком Осипова. А через десять років до воріт Шовковського (єдиний гравець «Динамо» який виступав в обох зустрічах) підібрали ключі «металурги» Фернандеш і Косирін.

Залишається додати, що зовсім скоро динамівці святкуватимуть відразу два ювілеї. Це 500 (!) матч (зараз 498) і 1100 забитий м’яч (зараз 1098) у чемпіонатах України. Цілком імовірно, що другий рубіж гравці «Динамо» зуміють здолати найближчої суботи, у поєдинку проти «Таврії».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер