РИБКА та БУЯЛЬСЬКИЙ протестували систему онлайн-замовлень інтернет-магазину «Динамо»!

РИБКА та БУЯЛЬСЬКИЙ протестували систему онлайн-замовлень інтернет-магазину «Динамо»!

Уперше на цьому представницькому заході свій стенд мав й офіційний фан-шоп київського «Динамо».

Він був розташований у самому центрі виставки та був, мабуть, найефектнішим у всьому павільйоні.

Фірмова точка, окрім зразків продукції, була обладнана терміналом, за допомогою якого відвідувачі могли відразу залишити свої замовлення на порталі офіційного клубного Інтернет-магазину.

У перший день фестивалю на нього завітали гравці київського «Динамо» Євген Макаренко та Сергій Мякушко, взявши участь в автограф-сесії та тестуванні роботи клубного інтернет-магазину.

Спеціальними гостями у другий день стали Олександр Рибка та Віталій Буяльський, які також неформально поспілкувалися з відвідувачами, а також, як і їхні товариші по команді, протестували систему онлайн-замовлень офіційного клубного інтернет-магазину. Вони зробили замовлення, яке буде доставлене їм кур’єрською службою, продемонструвавши таким чином усім присутнім легкість користування системою онлайн-замовлень.

Загалом фестиваль привернув увагу великої кількості відвідувачів, і, що дуже приємно, багато з них відвідали стенд офіційного фан-шопу київського «Динамо», де не лише поспілкувалися та сфотографувалися з гравцями клубу, але й ознайомилися з тим, як легко та комфортно можна замовити товари у клубному магазині.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер