Рибалка та Кравець приносять перемогу в матчі з «Хазаром»

Рибалка та Кравець приносять перемогу в матчі з «Хазаром»

Цього разу Юрій Сьомін не випустив у кожному з таймів різні склади, вирішивши обмежитися кількома замінами.

Різниця у класі між командами стала помітною вже в дебюті матчу. У динамівців активно діяли Адмір Мехмеді та Дуду, переважно вони загрожували воротам Агаєва. Двічі небезпечно пробивав зі штрафних Сергій Рибалка, майстер цього компоненту футболу. У другому випадку м’яч влучив у стійку та пішов за межі поля.

Гол, як то кажуть, назрівав, і його було забито на 34-й хвилині. Дуду майстерно обіграв на фланзі опонента, прострілив до воротарського майданчикп, з меж якого Рибалка пробив точно в ціль. Наприкінці тайму Алвеш грубо зіграв проти Бадра Ель Каддурі й отримав попередження. Ніби в якості покарання динамівці провели блискавичну контратаку, й Артем Кравець добив м’яча у ворота після того, як голкіпер не зміг його зафіксувати.

Як повідомлялося раніше, тренувальний табір нашої команди залишили троє бразильців, які були на перегляді. Шанс вийти в одному складі з досвідченими виконавцями отримали молоді Дмитро Хльобас, Віталій Буяльський, Андрес Ескобар, Віталій Каверін та Кирило Петров.

Найкращі моменти в дебюті другого тайму мав висунутий уперед форвард Кравець. Варто відзначити, що з кожним днем Артем додає, якщо й надалі так буде працювати над собою, зможе скласти реальну конкуренцію основним форвардам команди. Головне, щоб його не турбували травми, які протягом останніх трьох років мучили талановитого нападника.

Намагалися атакувати й азербайджанські футболісти, але їхні атаки рідко завершувалися ударами по воротах. Досвідчені захисники «Динамо» без проблем вигравали єдиноборства у форвардів. Також надійно діяли голкіпери. Спочатку Денис Бойко, а потім й Артем Кичак, який замінив його.

Наприкінці зустрічі могли довести рахунок до розгромного Буяльський та Каверін, які вийшли на заміну. В обох випадках з їхніми підступними ударами впорався голкіпер Байрамов.

У підсумку зустріч завершилася невеликою, але впевненою перемогою «Динамо» 2:0.

Контрольний матч

20.06.2012. Австрія, Штанс, стадіон «Шпорт плац Штанс»

«Динамо» – ФК «Хазар» – 2:0 (2:0)

«Динамо»: Бойко (Кичак, 77), Данило Сильва, Алмейда, Бетао, Попов (Юссуф, 46), Ель Каддурі, Рибалка (Буяльський, 81), Нінкович (Петров, 70), Дуду (Ескобар, 46), Мехмеді (Каверін, 62), Кравець (Хльобас, 76)

ФК «Хазар»: Агаєв (Байрамов, 61), Бонфим, Скарлатаке, Аллахвердиєв, Тодоров, Абдуллаєв (Абдуллазаде, 66), Аміркулієв, Алвеш, Піт, Гомеш (Сарич, 61), Субашич (Бренеш, 46)

Голи: Рибалка (34), Кравець (45+2).

Попередження: Юссуф (72) – Алвеш (45+1)

Юрій Вишневський, Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер