Руслан Ротань викликав п’ятьох динамівців на турнір Antalya Cup 2021

Руслан Ротань викликав п’ятьох динамівців на турнір Antalya Cup 2021

Наставник команди Руслан Ротань назвав список футболістів, яких він викликав для підготовки та участі у змаганнях. Він розраховує на 26-х футболістів, серед яких і п’ять представників «Динамо». Це захисники Володимир Бражко та Костянтин Вівчаренко, нападник Владислав Супряга, а також півзахисник Богдан Білошевський та нападник Євген Ісаєнко, які на правах оренди виступають за чернігівську «Десну» і «Колос» (Ковалівка) відповідно.

Цього року в Antalya Cup, окрім української команди, візьмуть участь молодіжні збірні Болгарії, Казахстану, Північної Македонії, Словаччини та Узбекистану. Згідно з регламентом змагань, кожен учасник проведе по три поєдинки, а переможець визначиться за найбільшою кількістю набраних очок.

Українці свої матчі проведуть 24-го березня проти Болгарії (початок о 16.00 за київським часом), 27-го березня проти Узбекистану (початок о 16.00 ) та 29-го березня проти Словаччини (початок о 18.00).

Нагадаємо, що 2019-го року «синьо-жовті» виграли головний приз цих змагань, а у 2020-му році турнір не проводився.

Також зазначимо, що цим турніром молодіжна збірна України розпочне підготовку до відбору Євро-2023 (U-21), який для «синьо-жовтих» стартує 3 вересня виїзним матчем проти Сербії. Також в одній групі з підопічними Руслана Ротаня збірні Франції, Північної Македонії, Фарерських островів та Вірменії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер