»Рубін» – «Динамо» – 0:0. Інтрига до останнього туру

У п'ятому турі групового турніру Ліги чемпіонів «Динамо» на виїзді зіграло з «Рубіном» внічию 0:0. Обидві команди впродовж зустрічі створили по кілька вигідних моментів для взяття воріт, не використавши жоден із них. У результаті, в цілому, закономірна нічия. Інтрига в боротьбі за два перших місця у групі та путівку до Ліги Європи зберігається до останнього туру.

У порівнянні з останнім матчем у чемпіонаті України, проти «Шахтаря», у стартовому складі Валерій Газзаєв провів одну заміну. Замість дискваліфікованого через перебір попереджень Алмейди, пару Юссуфу в центрі захисту склав Бетао. Розуміючи важливість ціни перемоги і поразки у звітному матчі, обидва наставники наситили редути, побудувавши гру «від оборони». У кожного із суперників в атаці були свої козирі – у «Рубіна» результативна пара форвардів Домінгес-Бухаров, динамівці зробили ставку на перевірених майстрів Шевченка та Мілевського. У всіх вищеперерахованих форвардів були вигідні моменти для взяття воріт, проте цього дня захист мав перевагу над нападом.

Із п'ятьма очками після п'яти турів «Динамо» залишається на останньому місці в турнірній таблиці. Тепер киянам будь що в останньому турі необхідно перемагати «Барселону». Такий результат гарантує нашим футболістам путівку до Лігу Європи і, можливо, у випадку нічиєї в матчі «Інтер» - «Рубін», продовження боротьби за трофей Ліги чемпіонів. До речі, якщо динамівці переможуть каталонців 2:0 або з різницею в три м'ячі і більше, путівка до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів буде забезпечена незалежно від результату матчу в Мілані.

РУБІН – ДИНАМО – 0:0.

"Рубін": 77.Рижиков, 3.Ансальді, 4.Навас, 7.Сємак – кап, 9.Салуквадзе, 10.Домінгес, 11.Бухаров, 15.Рязанцев, 16.Нобоа, 61.Карадениз (5.Бистров, 75), 76.Шаронов (19.Кальошін, 53).

"Динамо": 1.Шовковський, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 7.Шевченко, 10.Мілевський – кап, 11.Єременко, 17.Михалик, 21.Маграо, 25.Юссуф, 36.Нінкович (4.Гіоане, 86), 70.Ярмоленко.

Турнірна таблиця

Команда

І

В

Н

П

М

О

1Барселона25-2 
2Інтер51315-66
Рубін4-5 
Динамо6-7 

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер