Роман ЗОЗУЛЯ: «Я дуже вдячний президенту і «Динамо» за кожен день в клубі»

Роман ЗОЗУЛЯ: «Я дуже вдячний президенту і «Динамо» за кожен день в клубі»

Футболіст відзначає свій 23-й день народження! Сам Роман з теплотою згадує свій рідний клуб, в якому він виріс і сформувався як футболіст:

- «Динамо» - це, безперечно, видатний клуб, кожен день в команді запам'ятовувався чимось своїм. Я дуже вдячний президенту і всьому керівництву за той час, який тут провів, і за чудове ставлення до мене. Запам'ятався хороший колектив, я здружився з багатьма хлопцями, і всіх їх по-дружньому люблю. Досі підтримую стосунки і часто телефоную Андрію Ярмоленку, Денису Гармашу, іншим хлопцями. Коли буваю в Києві, обов'язково бачимося з ними.

Я вдячний «Динамо», яке мене виховало, поставило на ноги. Також керівництву клубу, тренерському штабу і, звичайно ж, своїм партнерам за зіграні матчі та спільну роботу. Окреме спасибі вболівальникам, адже я завжди відчував їхню підтримку і чув добрі слова на свою адресу.

Також за допомогою офіційного сайту «Динамо» привітав з Днем народження свого вихованця і перший тренер Романа Зозулі Олександр Лисенко:

- Хочу побажати своєму вихованцю і його близьким головного - здоров'я та радості. А також, щоб він чітко бачив свою мету і наполегливо, крок за кроком йшов до її здійснення. І тоді, я не сумніваюся, що він досягне справжніх висот. Поки він перебуває на початку шляху.

- Цікаво, яким Рома був у дитинстві?

- Дуже комунікабельною, живою, веселою дитиною, його можна було назвати емоційним центром колективу. Скільки пам'ятаю, він завжди був капітаном команди і не дарма. А його мама - беззмінним головою батьківського комітету. Витворяв Рома чимало, і не він один, словом, тренер не нудьгував ніколи, адже футбольна команда - це колектив хоч і маленьких, але особистостей. У Зозулі завжди була величезна любов до футболу і внутрішня наполегливість. Він може побурчати, побурчати, але все робить з повною самовіддачею, тому що футбол - це його життя. Рома не любить програвати, завжди прагне перемог. Він - справжній футболіст.

- Чи відчуваєте ви гордість за Зозулю, коли бачите, як він грає і забиває за клуб і збірну України?

- Я відчуваю гордість за кожного свого випускника, з яким доводилося працювати, і який знайшов своє місце в житті, що зробити не так просто. Тож я пишаюся кожним з них. Коли я почав з Ромою працювати, йому було 8 років. Звісно, за довгі роки вклав у нього частину своєї душі, тому переживаю за нього і радію його успіхам. А коли не так давно бачив Рому, сказав йому: «Ти вже досяг чимало, але ще багато що потрібно зробити, щоб стати по-справжньому незамінним гравцем національної команди». Словом, йому ще є куди рости.

Приєднуємося до всіх привітань, бажаємо імениннику щастя, міцного здоров'я, родинного благополуччя, а також професійних успіхів та удачі у всіх починаннях! Нехай все задумане виконується, а життя підносить лише приємні сюрпризи. Нових звершень і перемог!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер