Результативна передача динамівця Дуелунда допомогла Данії (U-21) перемогти Литву

Результативна передача динамівця Дуелунда допомогла Данії (U-21) перемогти Литву

Гра вийшла напруженою, як і минулий поєдинок кількома днями раніше проти Фінляндії, і завершилася з таким же рахунком – 2:0 на користь данців. Перемогу команді Нілса Фредеріксена принесли влучні удари Олівера Абілдгаарда за хвилину до свистка на перерву та Роберта Скова у другому таймі. Тож скандинави продовжують очолювати відбірну групу 3, випереджаючи найближчого переслідувача, Польщу.

Відзначимо, що в поєдинку з Литвою у стартовому складі збірної Данії вийшов динамівець Міккель Дуелунд. Атакуючий півзахисник, який є основним гравцем своєї збірної, провів на полі весь матч та асистував Абілдгаарду, коли той забивав перший м’яч.

Цей асист став уже сьомим в активі динамівця у матчах за молодіжну збірну Данії. За цим показником він вийшов на перше місце серед найкращих асистентів у відборі на Євро-2019 (U-21).

Ще Дуелунд виконував стандартні положення та запам’ятався активними діями протягом усієї гри. Нагадаємо, у минулому матчі проти Фінляндії динамівець записав на свій рахунок забитий м’яч.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер