Раїса КОМАН: «Намагаюся робити чоловіку сюрпризи кожного дня»

Раїса КОМАН: «Намагаюся робити чоловіку сюрпризи кожного дня»

Дружина ювіляра Раїса Іванівна розповіла офіційному сайту, як сім'я збирається відзначати таку почесну дату:

- Чоловік сьогодні приймає вітання сам, оскільки я з 9-ї ранку до 8-ї вечора на роботі. Так що святкувати ювілей будемо вже в суботу.

- Який настрій у Михайла Михайловича, хто його вже встиг привітати?

- З самого ранку всі дзвонять і надсилають повідомлення. Привітало багато друзів та знайомих із Закарпаття, дзвонила дочка Єва з Угорщини, сини.

- А який подарунок ви йому підготували?

- Я намагаюся кожен день радувати його якимись сюрпризами.

- Плануєте організувати свято на вихідних?

- Так, ми хочемо влаштувати свято, запросити багато гостей, друзів чоловіка. У тому числі, хочемо, щоб обов'язково прийшли адміністратор молодіжної команди «Динамо» Саша Лемішко та доктор команди. Вони часто навідують чоловіка. А також інші його друзі. Спеціальних запрошень ми не робили, адже Михайло Михайлович не дуже добре себе почуває.

- Здоров'я бракує?

- Почувається на свій вік. Слава Богу, що не гірше. Ми зі свого боку намагаємося його берегти, підтримувати, щоб він довше прожив і радував нас.

- Чи дивиться Михайло Михайлович футбольні матчі, стежить за виступами «Динамо»?

- Дивиться, цікавиться результатами. Інакше, мабуть, і бути не може, адже все його життя пройшло у спорті, у «Динамо». Але можу сказати, що з віком його емоції стали більш спокійними.

- Чим займається молодший син Михайло?

- Навчається на п'ятому курсі в Національному технічному університеті України «КПІ», спеціальність «радіотехніка». Він більше цікавиться технічними напрямами. А спортом займається лише для себе – в тренажерному залі. Футбольним шляхом не пішов, оскільки сказав, що в родині достатньо одного футболіста. У нього інші інтереси – англійська мова та комп'ютерні технології.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер