П’ятеро щасливчиків провели день із «Динамо»

П’ятеро щасливчиків провели день із «Динамо»

Ця ініціатива надала можливість уболівальникам футболу провести тренувальний день із улюбленою командою.

Уже в травні цього року пройшло жеребкування, за результатами якого було обрано п'ятеро щасливчиків. Переможці отримали чудову нагоду – 12-го травня побувати в самому «серці» футбольного клубу, на тренувальній базі команди «Динамо» в Кончі-Заспі. Гості дізналися, як починається день футболістів, як проходять тренування та багато інших цікавих фактів. Уболівальники стали справжніми членами футбольного клубу: безпосередньо взяли участь у тренуванні, поспілкувалися з кумирами та відчули на собі всі радощі та труднощі життя гравців.

Окрім п’ятірки переможців, ще 11 учасників стали власниками пам'ятних подарунків від компанії аdidas та ФК «Динамо», зокрема, м’ячів із автографами футболістів. Докладніше про те, як проходила акція, розповів старший спеціаліст зі спортивного маркетингу компанії adidas Андрій Рябець: «Подібна акція пройшла вперше. Плануємо в майбутньому підтримувати наше починання. Люди брали участь доволі активно й дуже зраділи, коли ми їм повідомляли про перемогу».

Для того, щоб стати учасником акції, потрібно було придбати товар із символікою ФК «Динамо» в одному з фірмових магазинів adidas або ФК «Динамо», який бере участь в акції. Потім заповнити анкету, після чого ми шляхом жеребу визначили п’ятьох переможців.

Цікаво, що на переможців, окрім тісного спілкування з футболістами, чекали додаткові активності. «Тренуючись із футболістами, вболівальники начебто перебували в родині, вони бачили, оцінювали й, головне, – відчували на собі, як футболісти живуть щодня. Людям, які брали участь в акції, небайдужа доля клубу, вони є справжніми вболівальниками», – розповідає Андрій Рябець.

Віце-президент з маркетингу ФК «Динамо» Олексій Паламарчук також схвально оцінив проведену акцію:

«Ми ще раз показали людям, наскільки важлива їхня підтримка для команди. Вболівальники мають бути залучені до повсякденного життя клубу та команди, розуміти, що вони є невід’ємною її складовою. Ми проаналізували результати акції, відгуки її учасників, гравців та тренерів «Динамо». Разом із компанією adidas прийшли до висновку, що цю справу потрібно продовжувати. Тож чекайте наступної акції, орієнтовно вона відбудеться у серпні-вересні 2014 року».

Один із переможців акції Артем Поліщук поділився враженнями від відвідування бази в Конча-Заспі:

«Я дізнався про акцію наприкінці жовтня, переглядаючи новини на офіційному сайті «Динамо». Подумав, що було б чудово взяти в ній участь. Раз на рік я регулярно купую комплект для футболу, щоб грати з друзями. Так само зробив і цього разу, придбавши футболку, шорти, гетри, після чого заповнив анкету. Приблизно за місяць мені зателефонували, й це був один із найщасливіших дзвінків у моєму житті. Мені повідомили, що я переміг і згодом проведу цілий день разом із моєю улюбленою командою. Ми – перша група переможців такої акції, й дуже пишаємося цим. Найголовніше, що ми мали контакт із командою, разом грали, спілкувалися, фотографувалися. Усі футболісти дуже добре до нас ставилися. Особливо Мігель, Данило Сильва та Ярмоленко. Вони приділяли нам увагу, це було дуже щиро. Емоції та радість просто переповнюють, дякую організатором за таку можливість!».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер