П’ятеро динамівців програли з Україною Нідерландам (U-19)

П’ятеро динамівців програли з Україною Нідерландам (U-19)

У стартовому матчі команда Олега Кузнецова мінімально поступилася господарям – своїм одноліткам із Нідерландів (2:3).

«Синьо-жовті» проявили неабиякий характер, відігравши два м’ячі, але втримати бодай нічийний рахунок так і не спромоглися.

Дебют зустрічі залишився за господарями, які вже в середині першого тайму вели в рахунку 2:0. Утім, навіть за такого перебігу подій «синьо-жовті» не знітилися й протягом двох ударних хвилин відновили статус-кво. Влучні удари захисника «Зорі» Ярослава Фурсова та півзахисника «Севільї» Мар'яна Шведа дозволили українцям піти на перерву за нічийного рахунку – 2:2.

Фатальною для «синьо-жовтих» стала 71-а хвилина зустрічі. Олександр Піхальонок у боротьбі з Бергвейном порушив правила у карному майданчику українців, а пенальті впевнено реалізував капітан «помаранчевих» Нурі.

У поєдинку взяли участь п’ятеро динамівців: захисники Олександр Тимчик та Сергій Чоботенко, а також півзахисник Віктор Циганков провели на полі весь матч, нападник Олексій Щебетун вийшов у стартовому складі та на 78-й хвилині матчу був замінений на ще одного представника «Динамо» Ростислава Тарануху.

Свій наступний матч «синьо-жовті» проведуть 26 березня. Суперником підопічних Олега Кузнецова стане збірна Польщі, яка в першому турі перемогла команду Північної Ірландії (2:1). Нагадаємо, що до фінальної частини першості континенту виходить лише переможець групи.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер