П’ять варіантів придбання квитків на гру «Динамо» - «Шахтар»

П’ять варіантів придбання квитків на гру «Динамо» - «Шахтар»

Вам набридли перекупники квитків? Ви бажаєте придбати квитки на гру «Динамо» швидко та зручно? Ви модерновий вболівальник, який бажає придбати квитки на гру «біло-синіх» за допомогою різноманитних гаджетів? Немає нічого простішого! Для цього скористайтесь наступними способами. 

КВИТКИ У КАСАХ

Надійшли у продаж квитки на матч 19-го туру УПЛ між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем», який пройде на НСК «Олімпійський» 16 квітня.

Початок зустрічі о 20.00

Придбати квитки в касах:

На НСК «Олімпійський»

Каси НСК «Олімпійський» відкриті щодня з 10:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00), а також на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська».

Довідки за телефоном: 044 279-52-72.

ПРИДБАТИ КВИТКИ ОНЛАЙН

Для зручності вболівальників НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» (Київ) ввели систему он-лайн продажу електронних квитків.

Ви можете придбати квиток на домашні матчі команди, не відходячи від свого комп'ютера.

Щоб придбати електронний квиток, необхідно зареєструватися. Після закінчення процесу реєстрації, Ви зможете авторизуватися в системі та придбати квиток на будь-яке вільне місце на ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Для перегляду схеми розташування сидінь на арені і перевірки наявності квитків реєстрація та дозвіл не потрібен.

ПРИДБАТИ КВИТКИ У ПЛАТІЖНИХ ТЕРМІНАЛАХ

Спеціально для футбольних уболівальників ПриватБанк розробив і впровадив самий швидкий, зручний та надійний спосіб покупки квитків, без черг, без перекупників, без націнки.

Для придбання квитка в терміналі досить натиснути на екрані меню «Квитки», назва команди і дату проведення матчу. Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. Після цього банкомат роздрукує на чеках штрих-код, за яким відразу можна буде увійти на НСК «Олімпійський».

Найближчий термінал самообслуговування Приватбанку можна знайти на карті офіційного сайту privatbank.ua/map або через мобільний додаток ПриватКарта privatbank.ua/apps/privatkarta.

Купуйте квитки на гру без черг та додаткових комісій в будь-якому з 8,500 терміналів по всій Україні!

ПРИДБАТИ КВИТКИ У ПРИВАТ24

Для того щоб купити квиток на гру за допомогою свого комп’ютера досить вибрати в Приват24 privat24.ua меню «Квитки», назва «Динамо», потрібний матч, сектор місце на стадіоні.

Після оплати з картки, залишається роздрукувати квиток з Архіву футбольних квитків, скласти його по пунктиру та сканувати на турнікеті НСК «Олімпійський».

ПРИДБАТИ КВИТКИ ЗІ СВОГО СМАРТФОНУ

Для цього необхідно скачати безкоштовно додаток Приват 24 для iphone і android mobile.privatbank.ua (див. відео інструкцію).

Після оплати квиток буде відправлений на Ваш e-mail. Вам залишиться роздрукувати квиток, скласти його по пунктиру та сканувати на турнікеті стадіону НСК «Олімпійський».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер