П’ятеро динамівців узяли участь у перемозі України над Нігером (+ ВІДЕО)

П’ятеро динамівців узяли участь у перемозі України над Нігером (+ ВІДЕО)

У стартовому складі «синьо-жовтих» вийшли троє динамівців – Євген Селін, Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко. Гармаш у перерві був замінений. У другому таймі на заміни вийшли ще двоє динамівців – Євген Макаренко та Роман Безус.

«Синьо-жовті» повели в рахунку на 20-й хвилині, коли відзначився Іван Ордець. Та на 56-й хвилині гості зрівняли рахунок зусиллями Омару. Та все ж перемога була за Україною – на 80-й хвилині вирішальний м’яч забив Степаненко.

Поєдинок виявився примітним для трьох динамівців. Андрій Ярмоленко провів 40-й матч у складі національної команди, а Євген Селін та Роман Безус зіграли свої 15 матчі за головну команду країни.

Також гра з Нігером стала особливою для Євгена Макаренка.

До матчу він зізнався, що так склалося, що він ще жодного разу не виходив на поле стадіону «Динамо» імені Лобановського: «Коли повернувся з «Говерли», «Динамо» вже грало на «Олімпійському». Якщо тренер довірить мені якийсь час на полі, впевнений, це будуть особливі почуття». Головний тренер нашої команди надав Макаренку таку можливість, випустивши його на заміну на 73-й хвилині зустрічі.

Тренувальний збір команди Михайла Фоменка завершиться 23 травня, після чого для динамівців, які були викликані до збірної України, розпочнеться відпустка.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер