Путівку до півфіналу оформили в Охтирці

Путівку до півфіналу оформили в Охтирці

У контексті не дуже успішних виступів у чемпіонаті України у «Динамо» на кубковий турнір покладають найбільші надії. На гру в Охтирці Сергій Ребров зібрав бойовий склад, за винятком Хачеріді, Рибалки та Циганкова, які отримали пошкодження. Динамівці провели зустріч за вже звичною за останній місяць схемою з трьома захисниками, в обороні виконували соло іноземці, а креатив в атаці було віддано на відкуп українцям.

Приїзд до Охтирки гранда вітчизняного футболу викликав величезний інтерес серед місцевих уболівальників. Чудова погода, заповнені трибуни стадіону... Справжнє свято футболу, якого, на жаль, зараз так мало в нашій країні. Гравці обох команд постаралися виправдати очікування, подарувавши чудовий матч. Незважаючи на різницю у статусі та класі гравців, ім'я півфіналіста визначив один забитий м'яч. До перерви динамівці створили два небезпечних моменти, й обидва за участю Гармаша. Спочатку він вивів віч-на-віч Ярмоленка, який, перекидаючи м'яча через воротаря, перекинув й через поперечину. А за хвилину до свистка на перерву Денис блискуче замкнув ударом головою подачу з флангу зі штрафного від Морозюка!

«Динамо» продовжило домінувати на полі й у другому таймі. Моментів було небагато, команди намагалися до вірного розігрувати м'яча, не обрізатися. У господарів Чорній міг зрівняти рахунок, але вище воріт, з ударом Лозового впорався Коваль. У киян небезпека виходила від Ярмоленка, Сидорчука, Бєсєдіна, Морозюка...

Мінімальна перемога 1:0 вивела «Динамо» до півфіналу Кубка України. Серед можливих суперників «біло-синіх» на цій стадії - «Шахтар»/«Полтава», «Дніпро» та «Миколаїв».

Сезон 2016/17. Кубок України. 1/4 фіналу

05.04.2017. м.Охтирка, стадіон «Нафтовик», 4930 глядачів

«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) - «Динамо» (Київ) - 0:1 (0:1)

«Нафтовик-Укрнафта»: Юрчук, Бояринцев (к), Власюк, Циколія, Білик, Передистий, Піднебенной, Лозовий (Лапін, 85), Г.Пасіч (Сондей, 79), Е.Пасіч, Чорній (Загинайлов, 55).

«Динамо»: Коваль, Пантич, Віда, Кадар, Антунеш (Очигава, 85), Морозюк, Шепелєв, Гармаш (Гонсалес, 67), Сидорчук (Федорчук, 73), Ярмоленко (к), Бєсєдін.

Гол: Гармаш (44).

Попереджені: Білик (43) - Сидорчук (62), Пантич (66).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер