Провокації не пройдуть!

Провокації не пройдуть!

Не вся вона, на жаль, є достовірною, а деякі «новини» й узагалі виглядають провокаційними.

Що ж, як ми й обіцяли вам, наші шановні читачі, офіційний сайт «Динамо» (Київ) буде оперативно реагувати на подібні інсинуації, спрямовані на розхитування дружного динамівського колективу та негайно їх спростовувати.

Днями з'явилася інформація з профілю Максима Коваля в соціальній мережі facebook, в якій висловлюється образа на недовіру до його персони. За лічені години, не спромігшись засумніватися в достовірності, певні сайти поширили цей запис, задавши тон для брехливої ​​дискусії.

За допомогою клубного сайту ФК «Динамо» (Київ) сам Максим Коваль пояснив дану ситуацію:

- Днями в мене зламали доступ до facebook та twitter, а на моїй сторінці розмістили цю провокаційну новину. Нічого спільного з дійсністю вона не має, зараз я на зборі разом із трьома моїми колегами по амплуа готуюся до другої частини сезону. У нас нормальна конкуренція, кожен роботою на тренуваннях хоче довести своє право виступати в основному складі.

Свою думку з цього питання висловив офіційному клубному сайту й тренер воротарів «Динамо» Михайло Михайлов:

- У нас у команді дружній воротарський колектив.

Хлопці знають, що лише допомагаючи один одному, підтримуючи в усіх тренувальних заняттях та життєвих ситуаціях, спільно обговорюючи нагальні питання, ми можемо крокувати вперед. У всіх воротарів абсолютно рівні шанси, всі працюють із максимальною самовіддачею, ні до кого претензій немає. Можна лише порадіти з нашої команди воротарів.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер