Програма для вболівальників на матчі «Динамо» - «Шахтар»

Програма для вболівальників на матчі «Динамо» - «Шахтар»

У день найбільш очікуваного футбольного поєдинку цієї весни гості стадіону вже традиційно отримають можливість реалізувати свій футбольний азарт та зарядитися гарним настроєм під час ігор та ексклюзивної фотосесії, організованих партнером НСК - Міжнародним фестивалем футболу «Великий м'яч». Кожен бажаючий перед матчем зможе сфотографуватися з величезним м'ячем, прикрашеним українською орнаментальною символікою й навіть покатати метровий м'яч на трибунах під час матчу.

У перерві гри вболівальники візьмуть участь у вікторині. Проявивши свої знання, ерудицію та відповівши на питання з історії протистояння «Динамо» та «Шахтаря», будь-хто зможе виграти призи від технічного спонсора ФК «Динамо» компанії adidas.

Також під час зустрічі серед уболівальників, присутніх на стадіоні, розіграють м'яча з автографами динамівських гравців. Переможця буде визначено шляхом випадкового комп'ютерного вибору.

Родзинкою розважальної програми стане виступ на НСК української групи, що представляє унікальний у нашій країні та світі жанр - heavy-folk («козацький рок»). Учасники команди «Тінь сонця» (на фото) виконають на підтримку «Динамо» найпопулярніші свої композиції перед початком та в перерві гри.

Підтримаємо «Динамо» на «Олімпійському» разом!

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер