Продовжується продаж квитків на гру УПЛ «Динамо» – «Металіст». Поспішайте!

Продовжується продаж квитків на гру УПЛ «Динамо» – «Металіст». Поспішайте!

ПРИДБАТИ КВИТКИ В КАСАХ:

Каси НСК «Олімпійський» відкриті щодня з 10:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00), а також на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська».

Шанувальникам ФК «Динамо» (Київ) доступні квитки до паблік-сегменту (10, 20, 40, 60, 70, 80 та 100 гривень) та до бізнес-сегменту (250 та 300 гривень, із фуршетом у лаунж-зонах).

Довідки за телефоном: 044 279-52-72.

ПРИДБАТИ КВИТКИ ОНЛАЙН

Для зручності вболівальників НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» (Київ) ввели систему он-лайн продажу електронних квитків.

Ви можете придбати квиток на домашні матчі команди, не відходячи від свого комп'ютера.

Щоб придбати електронний квиток, необхідно зареєструватися. Після завершення процесу реєстрації, Ви зможете авторизуватися в системі та придбати квиток на будь-яке вільне місце на ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Для перегляду схеми розташування сидінь на арені та перевірки наявності квитків реєстрація та дозвіл не потрібні.

ПРИДБАТИ КВИТКИ У ПЛАТІЖНИХ ТЕРМІНАЛАХ

Спеціально для футбольних уболівальників ПриватБанк розробив та впровадив найбільш швидкий, зручний та надійний спосіб придбання квитків, без черг, без перекупників, без націнки.

Для придбання квитка в терміналі достатньо натиснути на екрані меню «Квитки», назву команди та дату проведення матчу. Обравши зручний сектор та місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. Після цього банкомат роздрукує на чеках штрих-код, за яким відразу можна буде увійти на НСК «Олімпійський».

Найближчий термінал самообслуговування Приватбанку можна знайти на карті офіційного сайту privatbank.ua/map або через мобільний додаток ПриватКарта privatbank.ua/apps/privatkarta.

Купуйте квитки на гру без черг та додаткових комісій у будь-якому з 8,500 терміналів по всій Україні!

ПРИДБАТИ КВИТКИ У ПРИВАТ24

Для того, щоб придбати квиток на гру за допомогою свого комп’ютера, достатньо обрати в Приват24 privat24.ua меню «Квитки», назву «Динамо», потрібний матч, сектор місце на стадіоні.

Після оплати з картки, залишається роздрукувати квиток із Архіву футбольних квитків, скласти його за пунктиром та сканувати на турнікеті НСК «Олімпійський».

ПРИДБАТИ КВИТКИ ЗІ СВОГО СМАРТФОНУ

Для цього необхідно скачати безкоштовно додаток Приват 24 для iphone та android mobile.privatbank.ua (див. відео інструкцію).

Після оплати квиток буде відправлено на Ваш e-mail. Вам залишиться роздрукувати квиток, скласти його за пунктиром та сканувати на турнікеті стадіону НСК «Олімпійський».

Приходьте на НСК «Олімпійський»! Команді необхідна ваша підтримка!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер