Пробіжка та традиційне купання на Хрещення!

Пробіжка та традиційне купання на Хрещення!

А ось чорні хмари, які протягом кількох днів то збиралися, то зникали над Марбельєю, обрушилися зливою вже вночі.

Хоча вранці дощ, але не вітер, припинився, темне небо в будь-яку хвилину готове було знову вибухнути зливою, змусивши тренерський штаб прийняти рішення щодо заміни тренування пробіжкою набережною.

Поки колона футболістів на чолі з Вінченцо Пінколіні рухалася по знайомому п'ятикілометровому маршруту, в решти був час прогулятися берегом Середземноморського моря.

Розігріті пробіжкою, деякі з футболістів навіть зважилися на купання в морі, температура води в якому +15 градусів. Та й привід-то який! Свято Хрещення Господнього, а в динамівців у всі часи було заведено купатися цього дня.

Першими до морської безодні опустилися Тарас Михалик та новачки Євген Селін із Романом Безус. Трохи пізніше до них приєдналися Євген Хачеріді та Артем Кравець. У цей же час шоковані місцеві жителі, які спостерігали за тим, що відбувається з набережної, посміхалися та казали, що ці хлопці loco, тобто божевільні.

Цікавий факт: коли наші футболісти вирушили купатися, небо за лічені хвилини змінило сіре забарвлення на синє й виглянуло яскраве сонце!

Повернувшись до готелю й пообідавши, футболісти вирушили відпочивати. На вечір у команди заплановане ще одне тренування.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер