Заклик Андрія ЯРМОЛЕНКА та інших зірок футболу (+ ВІДЕО)

Заклик Андрія ЯРМОЛЕНКА та інших зірок футболу (+ ВІДЕО)

Під час акції «Година Землі» мільйони людей із більш ніж 170 держав погасять на одну годину світло на знак солідарності з ідеалами захисту власної планети. Цього року провідні футболісти Європи підтримають кампанію партнера УЄФА в галузі благодійності – Всесвітнього фонду дикої природи (WWF), який привертає увагу до проблем охорони навколишнього середовища.

Андрій Ярмоленко, Роберт Левандовські, Еден Азар, Роберто Сольдадо та багато інших запросили вболівальників приєднатися до акції, записавши наступне звернення: «Вимкніть світло на одну годину в суботу, 19 березня, на «Годину Землі». Приєднайтеся до мільйонів людей та забийте гол за збірну планети! Використовуйте свою енергію, щоб запобігти зміні клімату. І не обмежуйтеся однією годиною».

УЄФА підтримує «Годину Землі» з 2009 року, і з радістю записав заклик футболістів, який зможе побачити вся планета. Управління зі впливу на навколишнє середовище є важливим елементом програми соціальної відповідальності та сталого розвитку як для УЄФА, так і для майбутнього ЄВРО-2016 у Франції.

Уболівальники можуть приєднатися до футболістів та підтримати «Годину Землі», вимкнувши світло, або виявивши активність у соціальних мережах шляхом розміщення відповідного повідомлення або зміни свого фото профілю.

Попердні дії стали нашим сьогоднішнім днем, а зараз ми засіваємо насіння майбутнього. Прямо зараз ми визначаємо, як буде виглядати світ, який дістанеться нашим нащадкам.

www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер