Купуйте квитки на гру ПЛ «Динамо» – «Кривбас»!

Купуйте квитки на гру ПЛ «Динамо» – «Кривбас»!

Здійснюється продаж квитків на матч 19-го туру чемпіонату Прем'єр-Ліги України сезону 2012/2013 «Динамо» – «Кривбас» (Кривий Ріг), який відбудеться на НСК «Олімпійський» 3 березня (початок о 19:30) та стане для нашої команди першим у весняній частині національної першості.

Придбати квиток у касах

На стадіоні «Динамо»

Продаж перепусток проводиться в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3) та на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська».

На НСК «Олімпійський»

Каси НСК «Олімпійський» відкриті щодня з 10:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00). У касах стадіону «Динамо» можна придбати квитки щодня без перерви та вихідних з 10:00 до 19:00.

Вартість

Квитки у паблік-сегменті (від 10 до 100 грн) та в бізнес-сегменті (від 200 до 250 грн з фуршетом у лаунж-зонах).

Придбати квиток он-лайн

Для зручності вболівальників НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» (Київ) запровадили систему он-лайн продажу електронних квитків. Ви можете придбати квиток на домашні матчі команди, не відходячи від свого комп'ютера. Щоб придбати електронний квиток, необхідно зареєструватися. Після завершення процесу реєстрації, Ви зможете авторизуватися в системі та придбати квиток на будь вільне місце.

http://ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua/

Для перегляду схеми розташування сидінь на арені та перевірки наявності квитків реєстрація та дозвіл не потрібні.

Увага! Електронні квитки обов'язково необхідно обміняти в касовому павільйоні Троїцької площі або стадіону "Динамо" ім. Лобановського. Електронні квитки поверненню не підлягають.

Бізнес-сектор

Пропонуємо до Вашої уваги квитки до бізнес-сектору (категорія 1, категорія 2), що надають можливість комфортно спостерігати за грою улюбленої команди з центрального сектора та насолоджуватися смачними стравами, алкогольними та безалкогольними напоями, ароматною гарячою кавою протягом матчу в лаунж-зоні з Вашими друзями та партнерами, а також можливістю для Вашої дитини пограти в дитячій ігровій кімнаті!

Престижний, комфортний та трендовий вибір сучасної людини – це персональна ложа з індивідуальним меню, високим рівнем сервісу та відмінним видом на баталії, що розвиваються посеред поля.

Увага: до вартості квитків категорії 1 та 2 (комфортабельні бізнес-місця) входять фуршет у лаунж-зоні, гарячі, алкогольні та безалкогольні напої.

Довідки щодо придбання квитків

Необхідну інформацію можна дізнатися за телефоном +38 044 279-52-72.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер