Купуйте абонементи до «Шкільного сектору»!

Купуйте абонементи до «Шкільного сектору»!

З 27 червня ви можете придбати абонементи в «Шкільний сектор» на стадіоні НСК «Олімпійський» на домашні матчі «Динамо» в сезоні 2013/14 рр..

Сезонний абонемент являє собою пластикову картку з індивідуальним номером і серією. Абонемент є дійсним протягом усього футбольного сезону 2013/14гг. і дає право власнику відвідувати всі домашні матчі «Динамо» в чемпіонаті України і Кубку України (крім фіналу), а також отримувати ряд знижок і переваг перед НЕ власником абонемента.

«Шкільний сектор» (12 сектор)

Вартість абонемента - 15 гривень.

Для покупки абонемента необхідно пред'явити касиру діючий учнівський квиток.

Для оформлення групової заявки необхідно заповнити форму за підписом керівника навчального закладу і принести в Фан-клуб ФК «Динамо» Київ (вул. Грушевського, 3). На кожні 10 дітей в груповій заявці передбачена можливість купівлі ідентичного абонемента для одного супроводжуючого дорослого.

У разі виникнення сумнівів щодо віку дитини, адміністрація (стюард) має право вимагати пред'явлення шкільного посвідчення.

Для забезпечення безпеки в зоні «Шкільного сектору» на кожній грі присутня посилена охорона стюардів, заборонено куріння і вживання спиртних та слабоалкогольних напоїв.

Придбати абонемент можна в будівлі Фан-клубу ФК "Динамо" Київ (вул. Грушевського, 3) з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 18.00.

Детальна інформація за телефонами 044 597 0015, 044 597 0016

Фан-клуб «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер