Перервані серії «Динамо»

Перервані серії «Динамо»

Після поразки в Донецьку від «Шахтаря» з рахунком 0:1 обірвалися відразу кілька рекордних серій «Динамо».

Перш за все, це 51-матчева (!) гостьова без програшів. Повторити цей результат, гадаємо, не скоро комусь вдасться. Нагадаємо, що востаннє «Динамо» програвало на виїзді більше трьох років тому – 16 червня 2005 року, коли також на донецькому РСК «Олімпійський» програло тому ж донецькому «Шахтарю» з рахунком 2:3. Після цього на стадіонах України наша команда здобула 40 перемог і 11 разів зіграла зі своїми суперниками внічию.

Також обірвалися дві голеві серії. Це 29-матчева забивна в чемпіонаті України (востаннє «Динамо» йшло з поля без забитого м'яча 3 листопада 2007 року в домашньому матчі з «Металістом», коли програло 0:1), а також 19-матчева голева на чужих полях (востаннє «сухим» зміг залишитися одеський «Чорноморець», коли 1 серпня минулого року в Одесі зіграв у нульову нічию з «Динамо»).

Сподіватимемося, що невдача в Донецьку жодним чином не позначиться на психологічному настрої футболістів, і в двох матчах чемпіонату України, які залишилося провести цього року, футболісти «Динамо» закладуть фундамент для подальших рекордів національної першості.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер