«Премія Олександра Шпакова» запрошує журналістів для участі в турнірі

«Премія Олександра Шпакова» запрошує журналістів для участі в турнірі

Громадська організація «Премія Олександра Шпакова» запрошує вас узяти участь у «Турнірі дитячого тренера», ініційованому вихованцями Заслуженого тренера України Олександра Шпакова.

У ньому візьмуть участь три вікові групи випускників відомого дитячого тренера, а також команда спортивних журналістів.

У змаганнях запланована участь випускників 1968, 1976 та 1985 рр.н., в їхньому числі - Ігор Жабченко, Павло Кікоть, Олександр та Віктор Морози, Андрій Шевченко, Ігор Костюк, Олександр Голоколосов, Олександр Яценко та інші відомі майстри шкіряного м'яча.

Місце проведення:

Трав'яне поле Університету біоресурсів та природокористування, розташованого за адресою м. Київ, вулиця Героїв Оборони, 18.

Дата проведення та початок:

07 червня 2014-го, 12:30.

Прохання при собі мати футбольну форму (бажано темний низ та світлий верх - на місці кожній команді будуть надані манишки) та спортивне взуття для трав'яного покриття.

Формат змагань:

Колова система (кожен із кожним), 2 тайми х 15 хв на півполя з 5-хвилинною перервою. Прохання підтвердити участь представника вашого видання за адресою електронної пошти: [email protected] (важливо для формування команди ЗМІ). Після завершення турніру заплановане урочисте вшанування учасників змагань у ресторані «Аврора».

Запрошуємо представника вашого видання взяти участь у турнірі, а також у висвітленні даного заходу.

Усі питання за телефоном (093) 6522722, Анатолій Янголь.

Довідка. Заслужений тренер України Олександр Шпаков віддав дитячому футболу більше 40 років. Із них - київському «Динамо» 37 років футбольної життя. Виховав володаря Золотого м'яча ФІФА Андрія Шевченка, а також багатьох інших футболістів, які кували славу вітчизняного та європейського футболу.

Громадська організація «Премія Олександра Шпакова» створена та зареєстрована в Мін'юсті України на початку 2014-го вихованцями О. Шпакова. Її діяльність спрямована на підвищення престижу дитячого тренера, надання методичної допомоги, а також фінансового стимулювання непростої роботи дитячого тренера за підсумками його роботи.

www.shpakov.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер