Прем'єр-ліга. 7-й тур. «Динамо» – «Чорноморець» – 2:0

Прем'єр-ліга. 7-й тур. «Динамо» – «Чорноморець» – 2:0

У п'ятій за ліком зустрічі підопічні Юрія Сьоміна перемогли й цього разу, впевнено перегравши одеський «Чорноморець» – 2:0.

Після успішної гри у кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Борусії» динамівці не могли відпочивати. Не маючи права на помилку, тренери змушені звести до мінімуму ризиковані експерименти зі складом на гру, роблячи у ньому мінімальні корективи. Так, було надано відпочинок Андрію Ярмоленку та Данило Сильві, на яких на старті сезону випало велике навантаження. У порівнянні з грою в Менхенгладбасі Юрій Сьомін провів три заміни – замість Данило Сильви, Бетао та Ярмоленка вийшли Олег Гусєв, Євген Хачеріді та Дуду. Поява на полі Хачеріді багато в чому пов'язана із завершенням триматчевої дискваліфікації в єврокубках. Тепер конкуренція в центрі захисту ще більш посилиться, що команді піде лише на користь.

До десятого за ліком матчу в нинішньому сезоні поступово вимальовується стартовий склад. Місце в ньому заслужив Денис Гармаш, вигравши високу конкуренцію в центрі півзахисту. Напевно, Сьомін знайде матчі, в яких знадобиться досвід Огнєна Вукоєвича, або амбіції з ігровим азартом Лукмана Аруни та Андрія Богданова.

Усі дев'яносто хвилин зустрічі з одеситами ініціативою володіли динамівці. Зі стартового свистка арбітра господарі методично почали підбирати ключі до воріт Євгена Паста. Удари Ніко Кранчара та Дуду заблокували захисники. На 23-й хвилині Мілош Нінкович отримав м'яча на півколі штрафного майданчика від Ніко Кранчара, підробив м'яча, прибрав фінтом захисника та класним ударом із 18-ти метрів пробив точно в кут!

У другому таймі кияни перейшли на гру з двома нападниками – Брауном Ідейє та Марко Рубеном. Із заміною тренери вгадали, на 72-й хвилині саме ця парочка організувала другий м'яч. Рубен у боротьбі із захисником упав на лінії штрафного майданчика, м'яч відскочив до Ідейє, який спрямував його точно в кут воріт! Сьомий м'яч Брауна в нинішньому чемпіонаті України, на даний момент він другий бомбардир.

Повівши в зустрічі у два м'ячі, гра вирівнялася, й «Чорноморець» із меншою осторогою став йти в атаку. Ледь не відзначився Бурдужан, але м'яч після його удару влучив у Тайє Тайво. Вже в компенсований час свій перший м'яч за «Динамо» могли забити Раффаель та Рубен. Удар бразильця парирував Паст, а аргентинець, підхопивши м'яча, також не спромігся переграти воротаря.

Перемігши 2:0, «Динамо» збільшило переможну серію в матчах із одеситами до восьми, а три доданих до турнірної таблиці очки дозволили зрівнятися з лідируючим на даний момент «Шахтарем».

Епіцентр-Чемпіонат України, 7 тур

25.08.2012. м. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» – «Чорноморець» – 2:0 (1:0)

«Динамо»: Коваль, Тайво, Михалик – кап, Хачеріді, Гусєв, Гармаш, Велозу, Дуду (Раффаель, 46), Нінкович (Вукоєвич, 78), Кранчар (Рубен, 63), Ідейє.

«Чорноморець»: Паст, Бергер, Фонтанелло, Сантана, Кутас, Бобко (К.Ковальчук. 46), Політило, Леонардо – кап, Балашов, Бакай (Морейра, 81), Бурдужан (Діденко, 86).

Голи: Нінкович (23, гольовий пас Кранчар), Ідейє (72, гольовий пас Рубен)

Попереджені: Хачеріді (70) – Бобко (25), Сантана (71).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер