Представники «Динамо» привітали з Днем ЗСУ військовослужбовців у шпиталі

Представники «Динамо» привітали з Днем ЗСУ військовослужбовців у шпиталі

З нагоди Дня Збройних Сил України із традиційним візитом до Київського Головного клінічного шпиталю завітали гості із київського «Динамо» - представники офіційного Фан-клубу на чолі із Сергієм Михайленко.

Вони передали пораненим воїнам, які проходять реабілітацію, найнеобхідніші речі, про які їм повідомили волонтери, які піклуються про поранених. Зазвичай це продукти, одяг, медикаменти – усе, що може знадобитися під час реабілітації.

Подібні візити для «Динамо» вже є традиційними. Клуб організовує їх відтоді, які зі Сходу країни до шпиталю почали прибувати поранені в АТО бійці. Однак цього разу візит був трохи незвичайним – вперше разом із представниками клубу до шпиталю завітали партнери клубу з компанії ROCKET.

Про мотивацію долучитися до візиту поранених військовослужбовців у шпиталі розповів представник компанії ROCKET Михайло Сметюхов:

- Мотивація полягає в тому, щоб наше небо було мирним. Ми знаємо, завдяки кому так і є. Наша компанія хоче і надалі співпрацювати з клубом «Динамо» у цьому напрямку. Наші воїни повинні отримувати підтримку. Нехай, поки вона маленька, проте все одно треба привітати воїнів і вклонитися за їх роботу. Сьогодні це був маленький подарунок – ми доставили до шпиталю піцци. Головне – це позитивні емоції на обличчях воїнів. Усі посміхалися – це найголовніше.

Про важливість регулярних візитів представників київського «Динамо» до поранених у шпиталі розповів президент Фан-клубу ФК «Динамо» Київ Сергій Михайленко:

- Ми приїхали привітати хлопців зі святом – Днем Збройних Сил України. Наш клуб пам’ятає про тих людей, які боронять кордони нашої країни тому ми приїхали привітати їх від імені президента клубу, тренерського штабу, гравців.

Ми привезли теплі речі, кросівки – словом, усе необхідне, про що нас попросили волонтери. Ми все це передали, поспілкувалися з хлопцями. Крім того, запросили їх на найближчий футбольний матч. Сподіваємось, це допоможе їм швидше одужати.

Сьогодні ми завітали до шпиталю разом із нашими партнерами – компанією ROCKET. Нажаль, через карантинні обмеження ми не можемо привітати кожного окремо. Але всі ті подарунки, всі речі, які ми сьогодні привезли, обов’язково кожен із них отримає. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер