Представлено книгу Валерія Лобановського “Нескінченний матч...”

Представлено книгу Валерія Лобановського “Нескінченний матч...”

Сьогодні в прес-центрі стадіону “Динамо” імені Валерія Лобановського було представлено мемуари видатного тренера сучасності Валерія Лобановського “Нескінченний матч…”.

Співавтором книги виступив відомий російський журналіст Олександр Горбунов, який довгий час товаришував з Лобановським та його сім’єю. Обробивши чимало інформації, інтерв’ю, публічні висловлювання тренера, Горбунов за сприяння видавничого дому “Ін Юре” та ФК “Динамо” (Київ) видав книгу спогадів Валерія Лобановського.

Нагадаємо, що наприкінці 80-х Олександр Горбунов та Валерій Лобановський видали книгу під назвою “Нескінченний матч” і частина матеріалів видання увійшло і в нову, доповнену працю.

Автор розповідає про найяскравіші футбольні події останнього часу, в яких брали участі його команда. Згадує про колег, які чимало вплинули на його тренерське становлення, і про гравців, без яких не може існувати жоден тренер.

До книги увійшло кілька останніх інтерв’ю Лобановського, зокрема, журналістам телекомпанії “НТВ+футбол”. В деяких рецензіях воно було назване творчим заповітом Метра.

Усе його життя – заповіт.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер