Посол Індії в Україні: «Ми вітаємо хлопців «Динамо» з перемогою!»

Посол Індії в Україні: «Ми вітаємо хлопців «Динамо» з перемогою!»

Ведена Сергієм Беженор і Сергієм Федоровим команда провела в рамках змагання сім матчів, у всіх перемігши із загальною різницею м'ячів 34:2. Тепер гарний Кубок зайняв почесне місце в навчальному залі, де виставлені найпрестижніші трофеї, які в різний час були завойовані учнями школи.

Старший тренер динамівців Сергій Беженар в публікаціях на нашому сайті вже розповідав про підсумки візиту до Делі (www.fcdynamo.kiev.ua/news/dyufsh/iz_indii_s_pobedoy/).

Турнір викликав великий інтерес і після повернення динамівців до Києва привітати їх з перемогою прийшов Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Раджив Кумар Чандер. Зустріч відбулася на базі ДЮФШ на Нивках.

Два десятки з гарно одягнених у біло-сині костюми молодих хлопців разом з тренерами Сергієм Беженаром і Сергієм Федоровим в очікуванні зайняли свої місця. Під оплески пан Раджив Кумар Чандер в супроводі старшого тренера школи Олександра Іщенка увійшли до залу, зайнявши місця у президії.

«Від імені футбольного клубу «Динамо» та особисто його президента Ігора Суркіса вітаю дорогих гостей в нашому домі, - звернувся до індійських гостей Олександр Іщенко. - Для наших хлопців і тренерів поїздка в Індію була дуже корисною і пізнавальною. На турнірі були зібрані сильні команди, на матчі приходило багато глядачів. Фінал навіть був показаний в прямому ефірі по місцевому телебаченню, що для нас стало несподіванкою. Велике спасибі співробітникам українського посольства в Індії, які підтримували нас у всіх матчах».

Раджив Кумар Чандер прибув на зустріч з футболістами не з порожніми руками. Привітавши динамівців з чудовими виступами, Посол подарував кілька тортів і коробок цукерок, а також книги про Індію. «Ми вітаємо «Динамо» з перемогою на Subroto Cup. Навіть незважаючи на те, що на шляху до завоювання трофею ви обіграли індійські команди. Тепер вони будуть готуватися взяти реванш. Це перший візит учнів футбольної школи «Динамо» в Індію і він пройшов успішно. Відкрита нова сторінка у взаєминах двох країн. Певним чином можу назвати це важливим етапом у підготовці до візиту Президента України до Індії, який відбудеться через два місяці. Тим паче приємно, що успішні виступи «Динамо» в Індії пройшли в рік 20-річчя встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами», - зазначив Раджив Кумар Чандер.

У продовження зустрічі був показаний фільм про виступ «Динамо» на Subroto Cup-2012. Пан Посол вписав запис у книзі почесних гостей ДЮФШ, було зроблено спільне фото.

Покидав Раджив Кумар Чандер динамівську Альма-матер зі своїми колегами в піднесеному настрої, з побажаннями успіхів і зміцнення дружби. Можна не сумніватися, це лише перші кроки співпраці «Динамо» з географічно далекою, але близькою за духом Індією.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер