Польща з Кендзьорою у складі розійшлася миром з Італією

Польща з Кендзьорою у складі розійшлася миром з Італією

Гра відбулася в Гданську, на стадіоні «Енергія Гданськ» у присутності глядачів, які надали відчутну підтримку господарям поля. Нагадаємо, Польща, як і Україна, виступає в Лізі «А» Ліги Націй. Суперниками Кадри по групі 1 крім Скуадри Адзури є Нідерланди, а також Боснія і Герцеговина. З огляду на те, що ці дві збірні в третьому турі зіграли між собою внічию (0:0), Польща в разі перемоги над Італією очолювала б групу.

Незважаючи на підсумковий рахунок, матч у Гданську видався видовищним і вкрай напруженим. Інтрига у цій зустрічі збереглася до останніх хвилин. Обидві команди мали можливості для взяття воріт навіть у компенсований час, проте гра, як і паралельна в групі, так і завершилася без голів.

Динамівець Кендзьора провів повний матч на своїй звичній позиції на правому фланзі захисту. Він активно підключався по флангу до атак своєї команди, проте більше був зосереджений на стримуванні атак італійців, де активно на флангах діяли К'єза, Пелегріні, Вератті, а потім і Мойзе Кін. Додамо, що з 55-ї хвилини Томаш грав із попередженням в своєму пасиві. Цей матч став для Кендзьори 19-м за національну команду.

Після трьох турів поляки розташувалися на третьому місці, поступаючись Нідерландам другим рядком через поразку в очному поєдинку, який відбувся у стартовому турі в Амстердамі. Обидві збірні набрали по 4 очки, а на одне більше мають італійці.

У наступному турі найближчої середи Польща буде приймати Боснію і Герцеговину, а Італія і Нідерланди зустрінуться в Бергамо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер