Позитивний досвід «Динамо»

Позитивний досвід «Динамо»

16 квітня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського вирішиться доля путівки до півфіналу Кубка УЄФА – останнього в історії розиграшу, який проводиться за старою схемою. Після нульової нічиєї, зафіксованої 9 квітня на «Парк де Пренс» в Парижі, «Динамо» та «Парі Сен-Жермен» не втрачають оптимізму і розраховують на успішний результат двохраундової дуелі.

В історії виступів «Динамо» в єврокубках був випадок, коли наша команда після виїзної нульової нічиєї досягала перемоги на домашньому полі. Сталося це в сезоні 1994/1995, коли динамівці під керівництвом Йожефа Сабо, зігравши на виїзді внічию з данським «Силькеборгом» у рамках попереднього раунду Ліги чемпіонів, у повторному матчі обіграли суперника з рахунком 3:1 (м'ячі на свій рахунок записали Скаченко, Ковалець і Косовський).

Як бачимо, позитивний досвід у футболістів «Динамо», нехай і колишніх (з тих гравців, які брали участь у матчах із «Силькеборгом», зараз у команді залишився лише воротар Олександр Шовковський), вже є. Залишається сподіватися, що в майбутньому матчі нинішні футболісти зіграють на максимумі своїх можливостей, щоб подарувати своїм численним шанувальникам перемогу над «Парі Сен-Жермен» і радість виходу до півфіналу другого за престижністю європейського турніру.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер