Полегшене тренування напередодні виїзду до Харкова

Полегшене тренування напередодні виїзду до Харкова

Напередодні підопічні Сергія Реброва провели тренування на базі в Кончі-Заспі. Заняття тривало близько години і мало полегшений характер. А ось вдень раніше футболісти отримали хороше навантаження, провівши між собою двосторонню гру.

Сьогоднішнє ж тренування почалося з тренажерної зали і продовжилася на полі: футболісти розділилися на три групи, пограли у квадратах, причому в цій вправі брав участь асистент головного тренера Сергій Федоров, а також через сітку в теніс-бол, тут уже підключився і сам Сергій Ребров.

Було помітно, що футболісти з задоволенням і ентузіазмом виконують запропонований обсяг роботи, тренуються з хорошим настроєм і бажанням.

Коли тренери оголосили про завершення заняття, група футболістів затрималася на полі, щоб потренувати удари по воротах. Відзначимо, що в роботі брали участь 20 польових гравців і 4 воротаря. Приємно, що нарівні з усіма в роботі брав участь півзахисник Микола Морозюк.

За індивідуальною програмою з тренером з фізпідготовки працював центральний захисник Александар Драгович. Був відсутній Дерліс Гонсалес, якого раніше відпустили до розташування збірної, а також Віторіну Антунеш і Данило Сильва, якому знадобилася планова медична консультація.

Після закінчення тренування гравці команди та тренери поспілкувалися з переможцями конкурсів від офіційного сайту «Динамо» і представниками парафан-клубу, які також були присутні на тренуванні.

 

Вболівальники запитали хлопців про чемпіонство, майбутній чемпіонат Європи, вибір ігрового номера, продовження кар'єри і плани на майбутнє. А також побажали удачі у Франції і порадили частіше віддавати точні передачі й завдавати результативні удари по воротах.

На завтра у команди заплановано звичайне передматчеве тренування, в Харків динамівці вилетять не за добу до поєдинку, як зазвичай, а безпосередньо в день гри вранці.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер