Полегенько та Кузик забивають за збірну України (U-20)

Полегенько та Кузик забивають за збірну України (U-20)

Олександр Головко розраховує на захисника Зураба Очигаву та півзахисника Павла Полегенька (на фото), які виступають за «Динамо-2», а також нападника Романа Яремчука та захисника Павла Лук'янчука із молодіжної команди. Також викликано півзахисника Ореста Кузика, який на правах оренди виступає за ужгородську «Говерлу» та нападника Артема Бєсєдіна із харківського «Металіста».

У рамках збору команда провела контрольний поєдинок з київською ДЮСШ-15, який відбувся на полі тренувальної бази «Оболонь-Бровар» у Бучі. Полегенько та Очигава вийшли на поле з перших хвилин та відіграли півгодини, а Яремчук і Кузик з’явилися у другому таймі.

Поєдинок закінчився перемогою «синьо-жовтих» 2:1, а забиті м’ячі записали на свій рахунок Полегенько та Кузик: Павло вдало зіграв на добиванні, а Кузик реалізував вихід сам-на-сам із воротарем.

Після гри Очигава та Полегенько повернулися до розташування «Динамо-2» готуватися до календарного поєдинку проти чернігівської «Десни», який відбудеться у п’ятницю, 13-го листопада, а потім знову повернуться до збірної.

16-го листопада Україна U-20 проведе ще один товариський матч. Команда Головка на виїзді зіграє із молодіжною збірною Польші.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер