Підготовка до другої частини сезону розпочалася!

Підготовка до другої частини сезону розпочалася!

Трохи більше місяця, що минув після матчу з віденським «Рапідом», ніби й не було. І ось, нова зустріч, на старому доброму місці.

Комфорт, поле та ялинка

До початку підготовки до нового футбольного року персонал клубної бази в Кончі-Заспі почав готуватися задовго до сьогоднішнього вечора. Де потрібно, зробили ремонт, оновили інтер'єри.

Підготували футбольне поле безпосередньо до січневих морозів, щоб ці кілька днів команда могла займатися в максимально комфортних умовах.

На центральному вході до головної будівлі бази увагу звертала красуня-ялинка, прикрашена десятками різнокольорових вогнів. А зі стелі звисали численні новорічні кулі з художньо нанесеною буквою «Д».

Зустріч у приємній атмосфері

У розкладі час збору на базі було вказано 17:00, але збиратися в динамівській оселі футболісти та тренери почали заздалегідь. Першим, відразу після обіду, приїхав Олександр Рибка, слідом за ним Олег Гусєв та нерозлучні друзі Огнєн Вукоєвич із Домагоєм Відою. Варто зазначити, що за Олега Блохіна помітно поліпшилася дисципліна. У зазначений час команда зібралася в повному складі, лише Дуду повідомив, що трохи затримується.

Після розставання на місяць, було видно, що гравці скучили один за одним. Обійми, обмін враженнями про проведену відпустку. Данило Сильва, наприклад, розповів, що цілий місяць провів у рідному містечку біля Сан-Паулу. «Мені потрібно було відпочити, залікувати ногу, через травму якої я не дограв минулий рік. Кудись їздити не було жодного бажання. Зате тепер я повністю готовий тренуватися та грати», – розповів бразилець.

Настанова від головного тренера

Добрими словами в новий футбольний рік підопічних наставляв Олег Блохін. У навчальному залі відбулося загальнокомандне зібрання, де були озвучені найближчі плани роботи. Судячи з настрою, з яким гравці виходили на перше цьогорічне тренування, запал бадьорості та оптимізму від наставника вони отримали достатній. Усі чудово розуміють, наскільки серйозні завдання зараз стоять перед командою, а часу для підготовки до ігор проти «Валенсії» залишається трохи більше місяця. Важливий кожен день, кожне тренування та контрольний матч.

Травмованих немає


Перше заняття пройшло без футбольних м'ячів та складалося з пробіжки. Гравці розділилися на дві групи, долаючи коло за колом по зеленому периметру з'єднаних один із одним футбольних полів. На щастя, зі здоров'ям у всіх усе гаразд, травмовані в першій частині сезону Данило Сильва, Денис Гармаш та Євген Селін тренувалися без будь-яких обмежень.

У занятті взяло участь 25 футболістів. Серед них Олександр Рибка, який уклав контракт, та Артем Кравець, який повернувся з оренди. Не виключено, що найближчими днями до складу Олега Блохіна приєднається кілька молодих хлопців, серед них захисники Дмитро Рижук та Віталійс Ягодінскіс.

Комбінація медпроцедур та тренувальних занять

У Києві динамівці проведуть ще три дні. У середу та четвер уранці двома групами команда відвідає клініку «Борис» для поглибленого медобстеження, паралельно у вільний від цього час проводячи тренування.

На п'ятницю призначене ще одне, вже спільне тренування в Кончі-Заспі, а в суботу о 9:00 команда вирушить на південь Іспанії, до добре знайомої за минулими роками Марбельї на двотижневий підготовчий збір.

Підготовка до другої частини сезону розпочалася! Побажаємо динамівцям із честю витримати важкі навантаження, уникати травм та в повній бойовій готовності підійти до офіційних матчів!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер