Підтримаємо київське «Динамо» в Туні

Підтримаємо київське «Динамо» в Туні

У день матчу з 19:15 до 21:05 за місцевим часом на стадіоні буде працювати гостьова каса (розташована на розі між північною та східною трибунами).

Як придбати квиток

Вартість квитка до «динамівського» сектора становить 35 швейцарських франків.

Придбати квитки до гостьового сектору Arena Thun – номер сектора D9, D10 – можна безпосередньо в Туні (див. план-схему стадіону).

Відкриття стадіону «Арена Тун» відбулося 9 липня 2011 року й завершилося товариським матчем між клубами «Тун» та «Кельн». Матч закінчився внічию 2:2. На арені укладено штучне покриття, у вигляді синтетичного торфу. Загальна місткість – 10 398. З них 8426 сидячих місць та відкрита тераса, розрахована на 1972 глядачів. Розміри футбольного поля (немає бігових доріжок) становлять 105 х 68 метрів.

Окрім спортивних подій, арена активно використовується як головний концертний майданчик міста.

Колоритності їй додає чудовий вид на Альпійські гори, що відкривається з трибуни стадіону. Окрім цього, до складу спортивного комплексу входить великий торгівельний центр.

Нагадаємо, що 3 серпня 2005 року ФК «Тун» приймав київське «Динамо» в рамках матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на стадіоні «Стад де Свісс Ванкдорф» у Берні.

Як доїхати до «Арена Тун»

Арена розташована на південному заході міста Тун, трохи вбік (2 км) від головної залізничної магістралі міського центру. Стадіон розташований уздовж автобану A6, який пов'язаний із південним напрямком на Берн.

ПРиїхавши на залізничний вокзал у Туні, скористайтеся автобусом № 3 у напрямку Альпендінгена чи Блюменштайна. Вихід – «Арена Тун». Автобуси курсують постійно, а час у дорозі займає близько п'яти хвилин.

Окрім цього, постійне залізничне сполучення пов'язує Тун із Берном, Інтерлакені та Цюрихом.

Підтримаємо «Динамо» у Швейцарії!

Футбольний клуб «Динамо» закликає всіх шанувальників футболу підтримати команду в матчі проти ФК «Тун». Щоб виключити можливі інциденти, просимо вас дотримуватися порядку на трибунах, не проносити та не застосовувати піротехніку, не скандувати грубі й заборонені репліки.

Разом до перемоги!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер