Подарунок до ювілею від найкращих друзів

Подарунок до ювілею від найкращих друзів

Серед перших, хто заздалегідь згадав про прийдешній ювілей, стали найвірніші й найвідданіші шанувальники нашого клубу - активісти громадської організації «Друзі «Динамо». Їхнє відеопривітання зачепило за душу співробітників клубу, які першими оцінили професіоналізм та майстерність редакторів і операторів, а вже через кілька днів без перебільшень унікальну роботу змогли побачити тисячі вболівальників перед початком матчу «Динамо» на НСК «Олімпійський».

Сьогодні «Динамо» за допомогою офіційного сайту ділиться настільки дорогим для нас подарунком з найширшою вболівальницькою аудиторією. А заодно, зв'язавшись із керівником організації «Друзі «Динамо» Тарасом Шевченком, дізналося, як виникла ідея створити такий презент і яким чином вона втілювалася в життя.

- Креативний колектив «Друзів «Динамо» не вперше вигадує оригінальні ідеї, - розповідає Тарас Григорович. - Раніше виходила фоторобота, в якій Олег Гусєв закликав дітей 2006 року народження записуватися до клубної ДЮФШ, потім було відео трьох уболівальників, які дивляться футбол під коментар Дмитра Джулая, який закликає віддавати дітей грати у футбол. Тему дитячої школи піднято неспроста, у нас склалися довірчі відносини з її директором Олександром Іщенком. Ми разом думали, чому батьки не ведуть дітей на футбол, що їм у цьому заважає, які причини? Сама школа працює гідно, лише цього року з чотирьох старших груп три стали чемпіонами України і одна завоювала «срібло». Багато вболівальників думають, що в ДЮФШ «Динамо» грають одні мажори, місця в командах дістаються «по блату», все заздалегідь розписано.

Так у нас з'явилася ідея зробити ролик про ДЮФШ «Динамо», який би став не тільки подарунком для клубу до ювілею, а й виконував важливу футбольну місію. Ця ідея народилася ще в жовтні минулого року, а самі зйомки і монтаж провели на початку вересня нинішнього. За кошти «Друзів «Динамо» на добу була орендована одна з найсучасніших в Україні відеокамер, все інше робилося нашими силами. На виході отримали роботу, яку і подарували «Динамо» до ювілею. Вирішили зробити це на півроку раніше, ніж сама дата. Саме восени в ДЮФШ проводиться черговий набір і ми віримо, наша робота вразить дітей і їхніх батьків, які вирішать привести своїх чад на перегляд до тренерів нашого улюбленого клубу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер