Подарунки юним вболівальникам в День Святого Миколая

Подарунки юним вболівальникам в День Святого Миколая

Організатором конкурсу є фан-клуб ФК «Динамо». Цей конкурс став щорічним, і проводиться уже втретє. Несподівано для самих організаторів конкурсу, він набув міжнародного розмаху. У цьому році роботи надсилали діти не тільки з усіх куточків України, але також з Росії, Ізраїлю і навіть Сполучених Штатів Америки.

Цього року було зафіксовано рекордну кількість конкурсних робіт - їх було більше 800, і всі вони розкривають багатогранність творчих талантів учасників. Серед усіх робіт складно було знайти дві схожі, кожна по-своєму унікальна, але всіх їх об'єднує одне - в них відчувається, наскільки дітям небайдужий їхній улюблений клуб і наскільки вони віддані біло-синім кольорам. Знаючи про таких чудових юних вболівальників, футболісти просто не можуть не старатися і не викладатися на полі, виходячи на нього у ​​футболці «Динамо».

Саме з них, футболістів «Динамо», було зібрано компетентне журі, яке заздалегідь визначило переможців. Їх виявилося двоє - це брати Саша і Міша Скидани, які створили цілий шедевр - аплікацію, на якій зображений футболіст у формі «Динамо» на тлі прапорів з емблемою клубу і жовто-синіх стрічок. Одному з братів 11 років, а другому лише 6, вони народилися і живуть у Києві і вболівають за «Динамо» в буквальному сенсі з пелюшок.

Під оплески залу ведучий заходу, відомий спортивний журналіст, динамівець з великим стажем Олександр Анатолійович Липенко вручив братам заслужений приз - фірмовий м'яч Tango-12 з автографами гравців «Динамо», а також шалики з клубною символікою.

Перед оголошенням результатів конкурсу та врученням першої премії Олександр Анатолійович провів невелике опитування юних уболівальників на загальні знання про футбол, а також обізнаність про історію улюбленого клубу. Всі, хто відповідав, впоралися із завданням і отримали призи за правильні відповіді.

Організатори також особливо відзначили школярів із селища Нижня Кринка Донецької області, міста Буча, а також зі Львова. Всі вони стали фіналістами конкурсу, і також отримають пам'ятні призи поштою. Подарунки чекали і всіх присутніх у залі учасників, а їх зібралося трохи менше сотні. Ось таким теплим і дружнім став вечір чудового свята Дня Святого Миколая для юних прихильників київського «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер