Після відпустки - час працювати

Після відпустки - час працювати

14 травня, за день до заключного матчу минулого сезону з «Металістом», динамівці востаннє проводили тренування на зеленому газоні улюбленої бази в Конча-Заспі. З тих пір пройшло 34 дні, і ось, нова зустріч. А з нею нові виклики, нові завдання, нові мрії! Позаду солодкий смак шампанського від успіхів минулого сезону, позаду відпустка на теплих пляжах заморських країн. Чемпіони України всерйоз налаштовані повторити успіхи минулого сезону, продовживши радувати уболівальників яскравою грою і позитивними результатами. Із розумінням, що успіхи в офіційних іграх куються важкою роботою на тренувальних полях, і вийшли 16 червня динамівці на своє перше тренування.

На відміну від минулих років, коли команда відразу брала курс до тренувального табору в австрійських Альпах, на цей раз перші десять днів динамівці тренуватимуться на базі в Конча-Заспі. Її працівники, до слова, під час міжсезонної паузи добре підготувалися до прийому футболістів і тренерів: привели в ідеальний стан футбольні поля, оновили інвентар, виконали необхідні ремонтні роботи.

У першому тренуванні взяли участь п'ятеро воротарів і 20 польових гравців. У їх число увійшли і перші літні новачки команди - півзахисник Артем Громов і нападник Олександр Гладкий. Відзначимо також повернення з оренди з інших клубів Максима Коваля, Євгена Селіна та Владислава Калитвинцева.

Що стосується динамівських «збірників», після виступів у збірних України, Австрії і Хорватії кожен із них отримає близько десяти днів відпустки, після закінчення яких і приєднається до команди. На збір до Австрії повинен прибути і виступавший за збірну Парагваю на Кубку Америки Дерліс Гонсалес.

Відбулися зміни і в тренерському штабі Сергія Реброва. Залишив команду Рауль Ріанчо, його місце зайняв тренер молодіжного складу Вісенте Гомес. Залишилися на своїх місцях тренер Сергій Федоров, тренер воротарів Михайло Михайлов. Групу тренерів з фізпідготовки, до якої входять Віталій Кулиба, Борис Пейрек та Володимир Ярмошук, поповнив іспанський фахівець Хесус Пінедо.

На першому етапі підготовки, який триватиме до 26 червня, динамівці проводитимуть по одному-два тренування в день, а 27 червня команда відправиться на збір до Австрії, який триватиме до 10 липня. У його рамках буде проведено шість контрольних матчів, перший з яких 30 червня з клубом 2-ї німецької бундесліги «Вюрцбюргер Кіккерс».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Дивіться фоторепортаж першого тренування (фото А.Лукацький) в сезоні 206/17 на офіційних клубних сторінках у соцмережах:

Facebook

Google+

Vkontakte

Twitter

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер