Підтримай улюблену команду в Twitter

Підтримай улюблену команду в Twitter

Уболівальники можуть залишати коментарі з хештегом #ЗаШахтар або #ЗаДинамо на підтримку улюбленої команди в соцмережі Twitter та допомогти своєму клубу виграти голосування на сайті footballua.tv.

Тепер кожен уболівальник може стати учасником супердербі «Шахтар» – «Динамо» та допомогти своїй команді перемогти. На підтримку улюбленого клубу фанати пишуть коментарі з хештегом #ЗаШахтар або #ЗаДинамо у Twitter. Команду, що набрала більшу кількість твітів, буде оголошено переможцем фанатської битви. Спостерігати за голосуванням в онлайн-режимі можна на сторінці footballua.tv/shakhtar-dynamo. Окрім того, за фінальним етапом битви можна буде стежити безпосередньо перед поєдинком у прямому ефірі програми «Футбол LIVE» на каналі «Футбол 1», наприкінці якої ведучий Віктор Вацко також оголосить фінальні результати голосування.

Олімпійський чемпіон ыз важкої атлетики Олексій Торохтій та чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок, які стали героями проморолику матчу, також не залишилися осторонь всесвітньої битви. Побачити, кого підтримують зіркові важковаговики, можна у відеоролику:

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер