Підготовка до заключного домашнього матчу року

Підготовка до заключного домашнього матчу року

Обидві команди достроково забезпечили вихід до наступного раунду, проте залишилося нез'ясованим головне - хто займе в групі перше місце? Динамівці могли забезпечити собі лідерство ще два тижні тому, в останньому матчі проти «Скендербеу», але вирішили, мабуть, зберегти інтригу, щоб не перетворювати гру з «Партизаном» у порожню формальність. На НСК «Олімпійський» киян влаштовує і нічия, а ось клубу з Белграда необхідна лише перемога.

У такому напруженому ігровому графіку наприкінці футбольного року підопічним Олександра Хацкевича відпочинок може лише снитися, і після недільного матчу проти ФК «Маріуполь» уже наступного дня заїхали на базу в Чапаївці. Одна частина гравців провела тренування, інша - відновлювальні процедури. Цілеспрямовано до підготовки до «Партизану» динамівці приступили у вівторок, провівши в обід планове тренування.



Під питанням вихід на поле в четвер Дьємерсі Мбокані та Домагоя Віди. Конголезець отримав у грі проти «Маріуполя» м'язову травму і нині під наглядом лікарів проводить реабілітацію, а хорват, хоч і вийшов на фінішну пряму відновного процесу, днями тільки приступив до пробіжок. Усі інші, за винятком Сергія Сидорчука, який вибув на тривалий термін, у хорошому настрої тренуються і готові порадувати вболівальників грою та позитивним результатом.

У середу в обід у розкладі динамівців заїзд на базу, а ввечері - тренування, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер