Підготовка до матчу з «Маріуполем» (+ВІДЕО)

Підготовка до матчу з «Маріуполем» (+ВІДЕО)

У п’ятницю команда Олександра Хацкевича провела денне тренування за своїй заміській базі у Конча-Заспі.

Незважаючи на дощ, який супроводжував заняття «біло-синіх» на основному тренувальному полі, гравці брали участь у тренувальних вправах з великим бажанням та у відмінному настрої.

Під час такого насиченого графіку ігор головне – як слід відновитися перед наступним матчем, кожен із яких на вагу золота в турнірному плані. Тим більше, кубковий поєдинок на засніженому полі у Чернігові відібрав у його учасників немало сил. Тому тренерський штаб робить тренування команди у цей період не надто обтяжуючими у фізичному плані, більше акцентуючи увагу на тактиці та взаємодії між гравцями.

Та спершу команді були запропоновані цікаві змагальні вправи у вигляді естафети, які підігріли інтерес до заняття та допомогли гравцям у буквальному сенсі розігрітися. Динамівці виконували ці вправи з великим азартом.

Відрадно, що у загальній групі без обмежень займалися динамівські «крила» - Віктор Циганков та Дерліс Гонсалес, які пропустили останній матч.

Уже звично для останнього часу з основною групою тренувалися гравці, які розпочинали сезон у молодіжному складі, але яких на даний момент можна теж вважати гравцями першої команди.

У суботу підготовка до матчу з «Маріуполем» продовжиться. Після обіду команда збереться на НТБ «Динамо» та проведе передігрове тренування.

Матч «Динамо» - «Маріуполь» відбудеться на НСК «Олімпійський» у неділю, 3 грудня. Початок гри – о 19:30.

Нагадаємо, квитки на цю гру можна придбати ОНЛАЙН!

*фото А. Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер