Перший тур для «Динамо» в ДЮФЛ: подробиці

Перший тур для «Динамо» в ДЮФЛ: подробиці

Сезон 2012/13. Вища ліга ДЮФЛУ

1-й тур. 08.09.2012

ВОДЮСШ - «Динамо» (U-14) - 0:6

Старший тренер Юрій ЛЕНЬ:

«Я не зовсім задоволений грою команда в захисті, оскільки на початку поєдинку гості мали хорошу нагоду забити. Але це пов'язано з тим, що зараз ми перебуваємо в стадії реорганізацій цієї лінії. Прийшло декілька нових хлопців, оскільки тими виконавцями, які діяли в захисті в минулому році, ми були не зовсім задоволені. Думаю, на тренуваннях ми приділимо цьому більше уваги, і незабаром все налагодиться. Що стосується гри в атаці, то установку на матч команда повністю виконала, включаючи контроль м'яча на чужій половині поля».

«Динамо» (U-15) - ВОДЮСШ - 2:0

Старший тренер Валерій Кінашенко:

«Незважаючи на перемогу, наша гра залишає бажати кращого. На жаль, з різних причин у нас поки відсутня низка ключових футболістів, які є важливими деталями в нашому механізмі. Перш за все це позначається на контролі м'яча. Іноді робили непотрібні помилки, через що нервували. У першому таймі створили багато хороших моментів для взяття воріт, але забити не зуміли. Але на старті другої половини зустрічі Лісовий зумів відкрити рахунок, а ще через кілька хвилин Зубко подвоїв нашу перевагу».

ВОДЮСШ - «Динамо» (U-16) - 0:3

Старший тренер Сергій Беженар:

«У першому таймі відзначився Максим Михайленко, вразивши ворота вінницького колективу ударом з дальньої дистанції. До кінця першої 45-хвилинки ми мали ще кілька нагод забити, але зробити цього не вдалось, оскільки суперник практично всіма силами відходив до своїх воріт. У другому таймі забили ще два голи. Спершу Перес головою замкнув навіс із кутового, а потім Воробець ще одним чудовим дальнім ударом встановив остаточний рахунок зустрічі. Над чим ще потрібно працювати? Над грою на флангах, оскільки в даному матчі, як бачите, розкривати оборону суперника нам було непросто, тому і два голи були забиті ударами здалеку».

«Динамо» (U-17) - ВОДЮСШ - 5:0

Старший тренер Олексій Дроценко:

«Десь відчувалося хвилювання, адже це був перший матч сезону. Хлопці зіграли ще не на тому рівні, на якому хотілося б, але всі 90 хвилин ми володіли ініціативою, контролювали хід гри. Варто виділити Віктора Циганкова, який відзначився двома точними ударами, а також взяв участь ще в двох гольових атаках команди. В цілому, грою я залишився задоволений, хоча напередодні поєдинку ми відчували певні труднощі зі складом. У майбутньому хотілося б, щоб відсоток браку у всіх компонентах став меншим. Є до чого прагнути, є над чим працювати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер