Перший дубль Нінковича, 25-й гол Гусєва

Перший дубль Нінковича, 25-й гол Гусєва

Матч проти маріупольського «Іллічівця» в рамках 4-го туру чемпіонату України став особливим для півзахисника «Динамо» Мілоша Нінковича. Саме у протистоянні з маріупольським клубом сербський легіонер відзначився першим дублем у складі «Динамо». Також «круглу дату» відзначив і Олег Гусєв, для якого м’яч у ворота «Іллічівця» став 25-м в елітному дивізіоні.

Варто відзначити, що Олег є й найкращим бомбардиром чемпіонату за підсумками перших турів. На рахунку Гусєва чотири результативних удари – на один більше, ніж у найближчих переслідувачів, одноклубників Артема Мілевського й Андрія Ярмоленка, а також нападника «Дніпра» Євгена Селезньова.

Крім того, «Динамо» встановило новий рекорд результативності. Забивши в чотирьох турах 17 м’ячів, середня результативність команди склала 4,25 м’ячі за гру. Здобувши перемогу над «Іллічівцем», «Динамо» продовжило переможну серію до 10 матчів, а голеву – до 19-ти. Вдома, на стадіоні ім. Валерія Лобановського, кияни здобули вже 16-ть перемог поспіль, а неодмінно забивають у 26-ти зустрічах. Також «Динамо» 30-й матч поспіль грає без нічиїх, що є повторенням найвищого досягнення української першості, яке належить донецькому «Шахтарю».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер