Перша зустріч динамівців після паузи тривалістю в місяць

Перша зустріч динамівців після паузи тривалістю в місяць

Тренерський штаб призначив збір футболістів на 12 годину, і ближче до опівдня на територію бази одна за одною почали з'їжджатися машини. Дружні рукостискання, веселий сміх, розпитування «а як ти?», «а що в тебе?» хлопці були невимовно раді бачити один одного після місячної паузи.

О першій години дня футболісти в повному складі, одягнені в спортивні костюми, зібралися в холі будівлі бази. У першому після відпустки тренуванні взяли участь 29 футболістів. Серед них
п'ять футболістів (Сергій Сидорчук, Андрій Цуріков, Домагой Віда, Роман Безус, Євген Селін), які підписали контракти з клубом під час зимової паузи, а також захисник Сергій Люлька та півзахисник Олександр Алієв, повернуті з оренди в чеському «Словані» та дніпропетровському «Дніпрі» відповідно.

Після відпустки сильно навантажувати футболістів не стали розділившись на дві групи, гравці лише виконали певний обсяг бігової роботи на свіжому повітрі.

До вильоту до Марбельї команда буде працювати в режимі одноразових тренувань. Паралельно футболісти проходитимуть медогляд у клініці «Борис». Основна робота для них розпочнеться вже на першому навчально-тренувальному зборі в Іспанії, який стартує 14 січня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер