Перша ліга. «Енергетик» – «Динамо-2» – 3:4

Перша ліга. «Енергетик» – «Динамо-2» – 3:4

У той час, як основна команда і молодіжний склад вже перебувають у відпустці, триває сезон у «Динамо-2», яке виступає у першості першої ліги. У перенесеному матчі 26-го туру підопічні Юрія Калитвинцева і Геннадія Литовченка переграли на виїзді бурштинський «Енергетик».

Відкрити рахунок у матчі вдалося «біло-синім», коли Бутенін влучно пробив головою. Доволі швидко господарі відігралися, і на перерву команди пішли за рівного рахунку. Вже в дебюті другої половини гри Новак точним ударом із 11-метрової позначки знову вивів «Динамо-2» вперед, а на 70-й хвилині закріпив перевагу гостей.

Коли Кушніров, який підключився до атаки, забив четвертого м’яча, здавалося, інтригу в матчі динамівці вбили остаточно. Але ні – «Енергетик» завдяки двом влучним ударам скоротив відставання до мінімуму, але врятувати матч усе ж не спромігся. У результаті – красива перемога «Динамо-2».

Перша ліга. Перенесений матч 26-го туру

«Енергетик» – «Динамо-2» – 3:4 (1:1).


«Динамо-2»:
Загладько, Люлька, Новак, Бутенін, Родіна, Кушніров, Д.Єременко (Рижук, 46), Морозенко, Шевчук (Гриппа, 77), Суарес (Рибалка, 46), Теміле.

Голи: Семенюк (23, 81, пен.), Долотко (88) – Бутенін (21), Новак (49, пен., 70), Кушніров (75).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер