Перша ліга. «Енергетик» – «Динамо-2» – 2:1

Перша ліга. «Енергетик» – «Динамо-2» – 2:1

У рамках 18-го туру першості України серед команд першої ліги «Динамо-2» вирушило до Івано-Франківської області в гості до бурштинського «Енергетика».

Зазвичай зустрічі з цим суперником складаються для нашої команди непросто. Ось і цього разу господарі виявилися не дуже гостинними, перегравши динамівців 2:1. Хоча підопічні Геннадія Литовченка мали всі шанси відсвяткувати успіх у цій зустрічі. Вони вийшли вперед уже на 2-й хвилині поєдинку. Після удару, з яким впорався воротар, Коваль опинився в потрібний час у потрібному місці, підібрав м’яча й добив його в порожні ворота.

Але зберегти цю перевагу хоча б до перерви не вдалося. Спочатку Гребинський у боротьбі зміг переправити м’яча до сітки воріт Загладька, а незабаром Срібний вдало зіграв на добиванні після «пострілу» з дальньої відстані. У другому таймі динамівці мали перевагу, але не реалізували її.

Перша ліга. 18-й тур

«Енергетик» – «Динамо-2» – 2:1 (2:1).

«Динамо-2»:
Загладько, Люлька, Новак, Парцванія, Оберемко, Боришкевич, Сухоцький (Допілка, 46), Рибалка, Макаренко (Морозенко, 63), Дієго Суарес (Прокіпчук, 46), Коваль (Мединський, 60).

Голи: Гребинський (35), Срібний (43) – Коваль (2).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер