Перша ліга. «Дністер» – «Динамо-2» – 0:1

Перша ліга. «Дністер» – «Динамо-2» – 0:1

У попередньому сезоні обидва матчі другої команди «Динамо» проти «Дністра» завершувалися поразкою «біло-синіх». Не обіцяв легкої прогулянки і звітний поєдинок, враховуючи наявність у складі овідіопольців таких досвідчених гравців, як Валентин Полтавець і Олександр Косирін.

Щоправда, завдання динамівцям полегшив швидкий гол. Уже на 9-й хвилині Оберемко вийшов віч-на-віч із воротарем, і влучно спрямував м’яча до сітки. Повівши в рахунку, підопічні Геннадія Литовченка віддали ініціативу супернику, вважаючи за краще діяти на контратаках.

Після перерви господарі посилили тиск. Ближче до завершення поєдинку овідіопольцям навіть вдалося забити м’яча, але арбітр скасував узяття воріт черезофсайд, а досвідчений Полтавець не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Загладьком. На останніх хвилинах підопічні Геннадія Литовченка вміло стримували потуги господарів, і результаті довели матч до перемоги.

Перша ліга. 17-й тур

«Дністер» – «Динамо-2» – 0:1 (0:1).

«Дністер»:
Паламарчук, Немчанинов, Галюза, Хромих, Лещук, Кошка (Лобан, 46), Опря, Д.Пархоменко, К.Пархоменко (Продан, 61), Полтавець, Косирін (Платунов, 57).

«Динамо-2»:
Загладько, Парцванія, Коркішко (С.Шевчук, 17; Мединський, 64), Кушніров, Макаренко (Морозенко, 82), Суарес (Допілка, 90+3), Рибалка (Прокипчук, 88), Люлька, Боришкевич, Оберемко, Новак.

Гол: Оберемко (9).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер