Перша ліга. «Динамо» - «Комунальник» - 1:1

Перша ліга. «Динамо» - «Комунальник» - 1:1

«Динамо-2» провело перший офіційний поєдинок після паузи, пов'язаної з виступом збірних команд різних віків. Нагадаємо, що під час цієї перерви команда Литовченка і Калітвинцева провела три контрольні поєдинки, в яких здобула впевнені перемоги. Отже в моральному плані в господарів мало бути все гаразд.

Проте, перемогти динамівцям знову не вдалося. В матчі з дебютантом першої ліги, луганським «Комунальником», наші хлопці понеслися вперед із перших хвилин. Спочатку Коркішко двічі пробив повз із достатньо небезпечної відстані, після цього Кушніров не використав свій шанс поцілити у ворота суперника. А потім… «Динамо-2» отримало гол у свої ворота, причому забили його самі динамівці. На 17-й хвилині після навісу суперника з правого флангу Новак зрізав м'яча в свої ворота. Господарі відразу могли відновити рівновагу, але удар Коркішка воротар «Комунальника» накрив у нижньому куті, а Воронков з правого флангу пробив неточно.

В перерві тренери «Динамо-2» провели заміни, одна з яких і стала вирішальною. На 64-й хвилині Дедечко після удару Воронкова і відскоку зльоту гарматним ударом відправив м'яча до воріт суперника. Суперники і без того були налаштовані рішуче, а після того, як рахунок зрівнявся, і зовсім розсердилися не на жарт. Команди по черзі небезпечно загрожували воротам, футболісти самовіддано лягали в підкатах і боролися за кожен м'яч. Кілька хороших моментів не використав Марцваладзе, повз пробивав Аладашвілі, а з ударом Воронкова впорався воротар. Часто захисники гостей просто кидалися під кожен м'яч, не дозволяючи динамівським нападникам прицільно пробити по воротах. У результаті, рахунок в матчі так і залишився нічийним 1:1.

Геннадій Литовченко (тренер «Динамо-2»):

- Все як завжди, перевага була на нашому боці, а результату немає. Ніяких складних завдань суперник сьогодні перед нами не поставив. Про що можна говорити, якщо обидва м'ячі ми забили самі. В товариських матчах нам вдавалося перемагати, оскільки команда грала із слабкішими суперниками, та й напруження боротьби було абсолютно іншим, хлопці почували себе спокійніше, тому й досягали результату. Крім того, після повернення хлопців зі своїх збірних завжди важко налаштувати команду, яка перебуває в розбалансованому стані. Доводиться працювати абсолютно по-іншому, оскільки гравців потрібно «зібрати в купу», як говориться. Отже проблеми є.

Отарі Марцваладзе (нападник «Динамо-2»):

- Враховуючи те, що сьогодні я провів першу офіційну гру, гадаю, все вийшло нормально. Трохи, звичайно, втомився, адже не грав уже майже рік. Але далі все буде краще. В сьогоднішньому матчі чемпіонату нам протистояв серйозніший суперник, ніж у товариських поєдинках, тому і не вдалося так легко забити. Гадаю, вже з наступної гри ми розпочнемо переможну серію, все налагодиться і далі піде добре.

Артем Кичак (воротар «Динамо-2»):


- Сьогодні нам у черговий раз не вдалося реалізувати ті моменти, які ми створили біля чужих воріт, а їх було достатньо багато, напевно, не вистачає майстерності. І плюс сталося так, що забили самі собі. В суперника ж у цьому матчі навіть не було достатньо серйозних і небезпечних моментів біля наших воріт, щоб забити гол. А ми змогли тільки відігратися.

Що стосується паузи в чемпіонаті, гадаю, вона позитивно вплинула на нас, адже нам потрібні були матчі, оскільки будь-яка гра – це краще, ніж тренування. Крім того, в таких поєдинках можна награти якісь комбінації, які потім використовувати в офіційних іграх чемпіонату. Тому впевнений, ці спаринги пішли нам на користь. В майбутньому ж спробуємо поліпшити реалізацію моментів. Багато наших футболістів виступали за збірну, але не думаю, що в зв'язку із цим виникли якісь складнощі, адже більшість з них вже брали участь в останньому товариському матчі проти «Росі», тому всі були зіграні.

Перша ліга. 9-й тур

«Динамо-2» – «Комунальник» – 1:1 (0:1)

«Динамо-2»:
Кичак, Родіна, Бутенін, Кушніров, Коркішко (Дедечко, 46), Назарчук (Марцваладзе, 46), Воронков, Довгий, Новак, Рибалка, Аладашвілі.

«Комунальник»:
Павленко, Балицький, Козленко (Князевий, 52), Сергеєв, Іванський, Рачиба, Бондаренко, Маткевич, Зарицький, Кудинов, Візенок (Ліщук, 60; Продан, 90).

Голи: Дедечко (67) – Новак (17, автогол).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер