Перша ліга. «Динамо-2» – «Сталь» А – 0:0

Перша ліга. «Динамо-2» – «Сталь» А – 0:0

Відбувся 28-й тур у чемпіонаті України серед команд першої ліги, який завершувався поєдинком другої команди «Динамо» з алчевською «Сталлю». Зігравши у безгольову нічию, безпрограшна серія нашої команди досягла вже позначки у дев’ять матчів.

Перший тайм пройшов за незначної переваги господарів. Вже в дебюті відкривати рахунок могли Чепілов і Новак, а Воронков трохи не дотягнувся до м’яча після непоганого навісу у виконанні Рибалки. Поступово досвідченіші алчевці зрівняли хід гри і під кінець першої половини показали зуби. Спочатку Налигач ледь не скористався з помилки Бойка, який після удару зі штрафного відбив м’яча перед собою, а перед самим свистком на перерву Муховиков не реалізував вихід віч-на-віч.

Після перерви команди почали грати активніше. Підопічні Литовченка і Калитвинцева сподівалися, перш за все, на стандартні положення, але захист гостей грав надійно. Футболісти «Сталі», в свою чергу, атакували багато і великими силами, однак із небезпечних моментів біля воріт Бойка можна виокремити хіба що удар Муховикова, після якого м’яч пройшов поряд із стійкою.

Перша ліга. 28-й тур

«Динамо-2» – «Сталь» А – 0:0.

«Динамо-2»:
Бойко, Люлька, Парцванія, Логінов (Морозенко, 77), Бутенін, Новак, Гармаш (Малин, 46), Герасим’юк (Кушніров, 84), Рибалка, Воронков (В.Калитвинцев, 57), Чепілов (Шевчук, 57).

«Сталь» А: Гайдаржі, Пасичниченко, Назаренко, Назарук, Налигач (Павлоников, 77), Козлов (Лисицин, 77), Гавриш, Муховиков, Валєєв, Акименко (Шевченко, 81), Палагнюк (Дорошенко, 70).

Попереджений: Валєєв (60).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер