Перша ліга. «Динамо-2» – «Оболонь» – 0:0

Перша ліга. «Динамо-2» – «Оболонь» – 0:0

У сьомому турі чемпіонату України серед команд першої ліги «Динамо-2» вчетверте поспіль зіграло внічию. У київському дербі підопічні Геннадія Литовченка і Юрія Калітвинцева не змогли здолати столичну «Оболонь» - 0:0. Хоча небезпечні моменти у виконанні господарів були присутні в достатній кількості. Спочатку Коркішко зі штрафного пробив неточно. Також відзначитися могли Воронков, Аладашвілі і Дедечко, але всі їх удари пройшли повз мети. «Оболонь» теж не відсиджувалася в обороні. Зі штрафного небезпечно пробив Кармалита, а з ударом Куценка впорався Кичак.

Після перерви і низки замін у складі обох команд гра значно загострилася. Онисько обіграв динамівського воротаря, але не поцілив у порожні ворота, а Дедечко пробив неточно. Наприкінці матчу міг відзначитися Куценко, але після його удару зі штрафного Кичак м'яча забрав. Ближче до фінального свистка пристрасті на полі почали розпалюватися, обидві команди прагнули прикласти всіх зусиль, щоб вирвати перемогу. Але рахунок на табло так і не змінився.

Сергій Реус (помічник головного тренера «Оболоні»):

- Гра сьогодні була рівною, але трохи млявою. Можливо, це пов'язано із тим, що змінилася погода. Особливо сказати нічого, рахунок по грі. Ми знали, що гра буде важкою. У нас було кілька моментів, які команда не використала. Хлопці засмучені, але вже 4-го вересня у нас наступний матч, тому довго переживати не будемо. Про «Динамо» можу сказати, що суперник розпочав сезон не найкращим чином, але зараз це зовсім інша команда. Впевнений, що надалі з ними гратиме ще складніше.

Юрій Калітвинцев (тренер «Динамо-2»):

- Справді, ця нічия нікому не принесла радощів. Нам відступати вже нема куди. «Оболонь» - майстерніша, доросліша і досвідченіша команда, але, незважаючи на це, в роздягальні у нас була така атмосфера, ніби ми програли. Чому? Важко сказати, чи була гра рівною. Мені здається, ми були ближчими до перемоги, ніж «Оболонь» навіть до нічиєї. Хоча, можливо, це емоції. Проте, ми подякували нашим хлопцям за їх колосальну працю. Хотілося б, щоб у турнірній таблиці очки додавалися не так повільно. Ми були раді з приводу нічиєї із «Княжою», оскільки до цього ми програли три поєдинки поспіль. Сьогодні ж цей результат нас абсолютно не влаштовує. Якість нашої гри помітно покращилася, хлопці змужніли, і та робота, яку вони виконують на тренуваннях, просто не може пройти дарма. Отже, ми віримо, що перемоги прийдуть. Хотілося б, звичайно, щоб це трапилося якомога скоріше.

Артем Кичак (воротар «Динамо-2»):

- У кожній грі перед нами стоїть завдання добитися максимального результату, але чомусь попереду постійно чогось не вистачає, часто не вдається реалізувати створені моменти, тому й чергова нічия. Те, що «Оболонь» зараз знаходиться у верхній частині турнірної таблиці, для нас не має великого значення. Ми налаштовувалися на поєдинок із цим суперником, як завжди. У першій лізі всі команди одного рівня. Просто все залежить від того, як команди налаштовуються на гру. Якщо всі думають тільки про позитивний результат, то команда майже завжди його досягає. Звичайно, якщо є голеві моменти, які вдається реалізовувати.

Дмитро Коркішко (нападник «Динамо-2»):

- Гадаю, було помітно, що гра у нас вже налагодилася і стала кращою порівняно з першими турами. Але все ж таки, нам ще не вистачає останнього пасу й останнього удару. Але незабаром все буде добре. Сподіваюся, нам вдасться перемогти вже в наступному турі. Чому мене замінили? Тренер, начебто, не виказував незадоволеності моєю грою. Просто, напевно, я втомився, і замість мене випустили свіжішого гравця. Звичайно, ми грали на перемогу і хотіли досягти позитивного результату. На «Оболонь» налаштовувалися, як на звичайну гру. Тренери нам говорять, що в першій лізі всі команди рівні, і ми вже встигли в цьому переконатися на власному досвіді.

Перша ліга. 7-й тур

"Динамо-2" – "Оболонь" – 0:0

31 серпня. Чапаївка. НТБ "Динамо".

"Динамо-2": Кичак, Парцванія, Бутенін, Фартушняк, Кушніров, Коркішко (Новак, 76), Воронков, Дієго Суарес (Шевчук, 63), Рибалка (Гармаш, 55), Аладашвілі (Імедашвілі, 58), Дедечко.

"Оболонь": Овсієнко, Клименко, Лозинський, Яворський, Рожок, Антоненко, Сибіряков, Куценко, Кармалита (Свинцицький, 60), Мірошниченко (Демченко, 65), Онисько.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер