Перша ліга. «Динамо-2» – «Нива» (Вінниця) – 3:1

Перша ліга. «Динамо-2» – «Нива» (Вінниця) – 3:1

Друга команда «Динамо» з перемоги стартувала у другій частині сезону в першій лізі. Зазначимо, що звітний матч став першим для Андрія Гусіна на посаді тренера «Динамо-2» у рамках національної першості. І хлопці його не підвели, впевнено здолавши «Ниву» з Вінниці.

Відкрити рахунок вдалося Рижуку, який замкнув навіс із кута поля. Під кінець півгодини гості відігралися, але до завершення першої половини матчу втримати нічийний рахунок не змогли. Упродовж хвилини спочатку Новак ударом ногою замкнув подачу з кутового, а буквально в наступній атаці Прокипчук спрямував третього м’яча до воріт суперника. У другому таймі шанс збільшити перевагу був у Малина, але на 77-й хвилині Михайло не спромігся реалізувати пенальті.

Наступний матч «Динамо-2» проведе 31 березня (така тривала пауза пов’язана з тим, що матч 22-го туру проти «Кримтеплиці» перенесено на 19 квітня у зв’язку з від’їздом багатьох футболістів нашої команди до розташування збірних різного віку) на виїзді з «Буковиною».

Перша ліга, 21 тур

«Динамо-2» – «Нива» (Вінниця) – 3:1 (3:1).

«Динамо-2»:
Кичак, Сухоцький (Сухомлинов, 71), Козлов, Рижук (Парцванія, 58), Люлька, Новак, Макаренко (Боришкевич, 87), Морозенко (Єрмаченко, 69), Бутенін, Прокипчук, Коваль (Малин, 64).

Голи: Рижук (18), Новак (42), Прокипчук (43) – Герасимець (30).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер