Перша ліга. «Динамо-2» – «ІгроСервіс» – 3:1

Перша ліга. «Динамо-2» – «ІгроСервіс» – 3:1

Другій команді Динамо нарешті вдалося перервати восьмиматчеву безвиграшну серію і здобути свою першу перемогу в нинішньому сезоні. Переможеним виявився «ІгроСервіс» з Сімферополя, який динамівці впевнено переграли з рахунком 3:1.

Результат гри багато в чому визначив швидкий гол, який на 8-й хвилині після навісу Аладашвілі з правого флангу головою забив Дмитро Коркішко. Гості змогли відповісти лише неточним ударом Бобаля вище воріт. Після цього команда Литовченка і Калітвинцева знову заволоділа ініціативою. Особливо активним в ці хвилини продовжував бути Коркішко, але з першим його ударом впорався воротар суперника, а повторний заблокували захисники. Не дозволили гості Дмитру забити й після самостійного проходу, прийнявши його удар на себе.

Але подібна старанність киян не могла не бути винагородженою. На 24-й хвилині Андрій Воронков вдало замкнув ближню стійку, подвоївши перевагу своєї команди. Таким розвитком подій не міг бути задоволений тренер «Ігросервіса» Сергій Шевченко, тому першу заміну зробив ще в першому таймі, а в перерві, очевидно, зміг знайти потрібні слова, щоб його команда спробувала переламати хід гри. Як би там не було, в другому таймі гості заграли значно активніше, регулярно створюючи гостроту біля воріт Кичака. До певного часу наш воротар і захист справлялися з небезпечними ударами і прострілами суперника, але на 70-й хвилині довелося капітулювати. Після чергової атаки м'яч у ворота динамівців відправив Якименко.

Ще через кілька хвилин зі штрафного небезпечно пробив Бобаль, а коли атмосфера на полі стала ще більше нагнітатися, динамівці розрядили ситуацію найкращим чином – самі забили гол. Цього разу відзначився Сергій Шевчук, який вийшов на заміну. В останні хвилини матчу гості зі штрафного поцілили в стійку, і рахунок залишився незмінним – 3:1.

Геннадій Литовченко (старший тренер «Динамо-2»):

- Як вдалося нарешті виграти? Це питайте у футболістів. Нас нарешті «прорвало». До цього ми п'ять матчів поспіль грали внічию, і от – довгоочікувана перемога. Моменти ми створювали в кожній грі, просто сьогодні вдалося їх реалізувати. Та й після швидкого м'яча команда почала грати впевненіше, і хлопці могли ще забити, тоді рахунок був би зовсім іншим. Звичайно, після пропущеного м'яча гра була нервовою, але добре, що гравці не «сіли» в оборону, а продовжували грати в тому ж ключі, і знайшли в собі сили забити ще один гол. Тепер сподіваємося, що для нас розпочнеться переможна серія.

Дмитро Коркішко (нападник «Динамо-2»):

- До цієї перемоги ми йшли давно. То у свої ворота заб'ємо, то ще щось заважало. Нарешті криза у нас, сподіваємося, закінчилася. Прагнемо і надалі вигравати в кожному матчі. Гадаю, швидкий гол позитивно вплинув на подальший хід гри, адже зрештою ми перемогли. Добре, що незабаром вдалося забити ще один м'яч, і потім спокійно контролювати гру. Від суперника ніяких сюрпризів не було. Як я вже говорив, в першій лізі всі команди однакові. Нічого особливого «ІгроСервіс» сьогодні не показав.

Андрій Воронков (нападник «Динамо-2» ):

- Ви бачили, що по грі у нас була велика перевага. Те, що забили на початку матчу, додало нам упевненості, ми контролювали гру і довели рахунок до 2:0. Після того, як пропустили, звичайно, довелося трохи понервувати, але потім забили третій м'яч і спокійно дограли поєдинок. Як мені вдалося забити? В принципі, гол як гол, набіг на ближню стійку, підставив голову – і м'яч опинився в сітці. Я б не сказав, що «ІгроСервіс» чимось відрізняється від інших команд першої ліги, просто раніше нам не вистачало трохи везіння. Але нашу команду «прорвало», і, гадаю, тепер розпочнеться переможна серія.

Перша ліга. 10-й тур

«Динамо-2» – «ІгроСервіс» – 3:1

«Динамо-2»: Кичак, Родина, Бутенін, Кушніров, Коркішко (Марцваладзе, 58), Воронков (Шевчук, 72), Дієго Суарес (Рибалка, 46), Довгий (Фартушняк, 61), Новак, Аладашвілі (Гармаш, 83), Дедечко.

«ІгроСервіс»: Єрещенко, Березовський, Черник, Шендрик, Колесник (Данилко, 35), Ібрагимов, Бондарчук, Мартинов (Лахнюк, 70), Симончук (Шифір, 83), Якименко, Бобаль.

Голи: Коркішко (8), Воронков (24), Шевчук (87) – Якименко (69).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер