Перша ліга. «Динамо-2» – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:2

Перша ліга. «Динамо-2» – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:2

«Динамо-2» в рамках 3-го туру першості України серед команд першої ліги зазнало поразки від «Арсеналу» з Білої Церкви. Представник Київської області у стартових турах здобув дві перемоги, і розраховував продовжити свою переможну ходу. Команда Андрія Гусіна, у свою чергу, була сповнена бажання реабілітуватися в очах своїх уболівальників, зазнавши розгромної поразки в Охтирці в минулому турі.

Доля матчу була вирішена в середині першого тайму, коли гостям вдалося забити два м’ячі. В обох голевих ситуаціях безпосередню участь узяв Володимир Постолатьєв, який має солідний досвід виступів у вищій вітчизняній лізі. Спочатку нападник білоцерківців скинув м’яча під удар Леонову, який увігнав м’яча в «дев’ятку» воріт, а незабаром сам замкнув подачу з кутового. Надалі у динамівців були можливості, щоб скоротити відставання, але й «Арсенал» цілком міг оформлювати розгром. У результаті, до фінального свистка рахунок залишився незмінним.

Перша ліга. 3-й тур

«Динамо-2» – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:2 (0:2).

«Динамо-2»:
Кичак, Адаменко, Рижук, Новак, Сухомлинов (Кушніров, 46), Бутенін (Прокипчук, 46), Макаренко, Суарес, Гриппа, Фостяк (Гемега, 46), Мединський (Хобленко, 72).

Голи: Леонов (16), Постолатьєв (22).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер